ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

PROGNOZA METEO până pe 13 ianuarie. Schimbare drastică a vremii

ANM anunță, pentru perioada 31 decembrie - 13 ianuarie, temperaturi de 2-5 grade în majoritatea regiunilor țării și o încălzire a vremii după data de 8 ianuarie. Probabilitatea de ploaie, lapoviță și ninsoare este în fiecare zi. 

La munte se vor înregistra și minus 16 grade, noaptea. La munte, media temperaturilor maxime va avea variații între minus 5 grade în primele zile de prognoză și minus 12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între minus 8 grade la început și minus 7 - minus 16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie). 

Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie. În Banat, în primele trei zile media temperaturilor maxime va avea variații între 3 și 5 grade, apoi va scădea, astfel că între 3 și 7 ianuarie se va situa între minus 2 și 0 grade. 

În data de 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț. Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad în prima zi, până în jurul a minus 8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie. 

După această dată valorile termice nocturne vor crește ușor, iar media lor se va situa în general între minus 6 și minus 4 grade. Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.
Citeste in continuare..
http://dapalan.com/761H

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu