ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Youtube Inchide canalele utilizatorilor pe sfirsitul anului 2018

Gigantul de gazduire Videoclipuri si broadcasting, Youtube este invins pe sfirsitul anului de termeni si contditi,  Youtube este pus in genunchi si in plus este pus sa renute la milioane de utilizatori dind o dovada de nerespect in fata internautilor.


Youtube a incercat sa,bage cite ceva inplus in sistemul video dar eliminind finalele de ecran care duce la o scadere a venitului utilizatorului.
Youtube
Videoclipuri si broadcasting

Youtube nu mai este o sursa sigura de amuzament,dupa ce mai multi utilizatori cu canale au optinut venituri din parteneriatul Google Adsense si Youtube find platiti pentr-u munca care o depun la crearea unui video care il pot vedea mai multi utilizatori si stocat pentr-u multi ani,in serverele Youtube.

                                Youtube 💣💣💣

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.(enjoi pe mata :))).)
niste nemernici toata ziua schimba reguli ne strica canalele pentr-u greselile lor si decizile lor de cacat bag in conditile voastre de nenorociti nu va ginditi la munca utilizatorilor munca care o depune un utilizator ani de zile si apoi stricati cu pisatu de youtube tot Busted Youtube. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu