ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Doi cetățeni chinezi au fost traficați în SUA cu avioane ultralight

Doi bărbați chinezi, împreună cu un bărbat mexican, se află în custodie după ce agenții de supraveghere a frontierei au urmărit o aeronavă ultra-ușoară, în timp ce se deplasa peste frontiera SUA-Mexic, în dimineața devreme,
chinezi traficați în SUA cu avioane ultralight
chinezi traficați în SUA cu avioane ultralight

Potrivit unei declarații din partea Departamentului Vamal și Protecție a Frontierelor din SUA, agenții au fost informați de către CBP cu privire la aeronavă, cu puțin timp înainte de ora 2 dimineața, în timp ce se îndrepta spre spațiul aerian american. 

Aeronava zbura fără lumini. Agenții au putut să urmărească aeronava la locul de aterizare, dar aeronava fusese deja in zbor până când au ajuns acolo. 

Cu toate acestea, când au sosit, agenții au întâlnit doi cetățeni chinezi .sa raportat că agenții ,au crezut că acești doi indivizi au fost părăsiți de avion și au fost ilegal în țară.

 În plus, agenții au reținut un om mexican într-un vehicul despre care se crede că așteapta în apropiere pentru a lua pe cei doi ilegali la destinație.


Cei trei au fost apoi duși la Stația Calexico de la Border Patrol pentru a fi interogați în continuare. Incidentul nu este pentru prima dată în această săptămână că agenții de patrulare de frontieră au întâlnit o aeronavă ultra-ușoară.

În aceeași declarație, CBP a raportat că duminică, "agenții de supraveghere a frontierei au urmărit o aeronavă ultra-ușoară care a dus la arestarea a două persoane și la confiscarea a peste 125 de kilograme de metamfetamină". 

Nu este clar dacă aceeași aeronavă a fost folosită pentru ambele incidente. Washington Times a raportat că , atunci când agenții sosit la fața locului duminica, au găsit droguri în 60 de pachete , împreună cu banda legate adeziva.

Valoarea totală a drogurilor confiscate este estimată la aproximativ 1,4 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu