ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Lone Wolf McQuade online subtitrat 1983/2018

Lone Wolf McQuade (1983) Lupul singuratic Film Online Subtitrat in Romana

Regegatul arhetipal Texas Ranger dă dovadă de război împotriva unui stăpân de droguri cu arme automate, inteligența sa și artele marțiale, după ce o bătălie cu arma lasă partenerul său mort. 
Vezi Film Lone Wolf McQuade online subtitrat 1983/2018   (Skip HD 1024 pX)
Lone Wolf McQuade (12/12) Movie CLIP - McQuade Destroys Rawley (1983) HD

Toate acestea culminează în mod inevitabil o luptă de arte marțiale între stăpânul de droguri și ranger și implică femeia pe care o iubesc amândoi. - Keith Loh ,JJ McQuade este un Texas Ranger care nu respectă exact regulile, este nesigur și preferă să lucreze singur, câștigând porecla, Lone Wolf McQuade. 
Texas Ranger


Când descoperă că unii infractori au arme automate, el descoperă că au fost furate de la armată. Încearcă să se descurce singură, ca de obicei, dar în cele din urmă, un vechi prieten și un prizonier, pe care îl ține sub control, sunt uciși.
Lone Wolf McQuade online subtitrat 1983/2018

El este apoi eliberat de datorie. Dar apoi un agent FBI, care dorește, de asemenea, să îi aducă pe acești tipi, îi oferă lui McQuade ajutor și, împreună cu un începător, îl urmăresc pe creier.
Vezi Film Lone Wolf McQuade online subtitrat 1983/2018   (Skip HD 1024 pX)

Lone Wolf McQuade este povestea unui politist texan care nu stă la discuții cu nelegiuitorii. Metodele lui nu sunt tocmai ortodoxe, și acest fapt ii deranjează pe ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu