ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Moneda Virtuala a luato razna in noiembrie Bitcoin ( ₿ ) criptocurrency

Bitcoin ( ₿ )

prabusire bitcoin
bitcoin price stock 2018

Este o monedă digitală descentralizată , fără o bancă centrală sau un singur administrator, care poate fi trimisă de la utilizator la utilizator în rețeaua Bitcoin peer-to-peer fără a fi nevoie de intermediari.

Tranzacțiile sunt verificate de noduri de rețea prin criptografie și înregistrate într-un registru public distribuit numit bloc de bloc . 
tica, sans-serif;">
Bitcoin a fost inventat de o persoană necunoscută sau un grup de persoane folosind numele Satoshi Nakamoto și lansat ca software - ul open-source în 2009. 

Bitcoins sunt create ca o recompensă pentru un proces cunoscut sub numele de minerit . 

Acestea pot fi schimbate pentru alte valute, [11] produse și servicii. 

Cercetare produsă de Universitatea din Cambridgeestimează că în 2017 au existat 2,9 - 5,8 milioane de utilizatori unici care utilizează un portofel de tip criptocurrency, majoritatea folosind bitcoin. 

Bitcoin a fost criticat pentru utilizarea sa în tranzacțiile ilegale, consumul său ridicat de energie electrică, volatilitatea prețurilor, furturile din schimburi și posibilitatea ca bitcoinul să fie un balon economic .

Bitcoin a fost, de asemenea, folosit ca o investiție, deși mai multe agenții de reglementare au emis alerte de investitori cu privire la băncile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu