ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

America bombe de gravitație nucleară pe un B-2 Spirit

Americani se bucură de progresul în modernizarea și testarea arsenalului său atomic

Forțele Aeriene americane se mândresc cu testarea unei noi bombe de gravitație nucleară care merge "extrem de bine".
Washingtonul pe un curs de coliziune cu Rusia.
B-2 Spirit
B-2 Spirit

Planurile de a cheltui peste 1 trilion de dolari pentru modernizarea "triadei nucleare" americane - bombardierele nucleare și rachetele lansate din silozurile și submarinele terestre - au primit un impuls, sub forma unei noi revizuiri a posturii nucleare (NPR) administrația Trump.
 "Am efectuat deja 26 de teste de zbor de inginerie, dezvoltare și ghidare a zborului" bombei gravitationale B61-12, generalul-locotenent Jack Weinstein a declarat marți micul dejun al Asociației Forțelor Aeriene ma scrie stirile ovishow intr-un comunicat de presa straina.
ovishow
ovishow

 "Programul se descurcă foarte bine." Weinstein este șeful adjunct al personalului pentru descurajarea strategică și integrarea nucleară la sediul USAF din Washington, DC.


Bomba modernizată este destinată armării mânerului bombardierelor B-2 Spirit aflate în prezent în funcțiune, precum și viitorului Raider B-21, care se află încă pe planșa de desen. De asemenea, jetoanele de luptă F-15 și F-16 ar trebui să fie capabile să transporte bomba modernizată.
Vezi si:China noul (luptător stealth) a fost pus în serviciul de luptă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu