ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

SAMSUNG Galaxy S9 revizuire de pret

Galaxy S9 va incepe de la 789 GBP in Marea Britanie,precizeaza high tech by ovi,intr-un comunicat TechRadar,Tech Radar a invatat dintr-o sursa anonima la un retailer de telefoane mobile. 

Galaxy S8 a fost estimat la 689 de lire sterline atunci când a fost achiziționat fără contract sau plan, în timp ce Galaxy S7 costa 569 lire sterline cu doi ani în urmă.
Galaxy S9 revizuire de pret
Galaxy S9 revizuire de pret

Vă puteți aștepta ca S9 să coste cu mai mult de 100 de lire sterline decât Galaxy S8 când a fost lansat anul trecut", a spus sursa.


Adevarul este ca pretul smartphone-urilor de anul trecut masiv umflat pe telefoane cum ar fi S8, Nota 8 si iPhone X au aratat ca exista o multime de oameni acolo dispusi sa plateasca aceste preturi mai mari". Galaxy S8 + costă 779 de lire sterline la lansarea în regiune, sau cu 90 de lire sterline mai mult decât Galaxy S8. 

Dacă Samsung menține aceeași schemă de tarifare, Galaxy S9 + ar trebui să coste cel puțin £ 879, dacă nu mai mult. 

Galaxy Nota 8, între timp, are un preț de vânzare cu amănuntul de £ 869 în Marea Britanie. Presupunând că acest preț Galaxy S9 este corect, nu ar fi surprinzător să vedem prețurile din SUA începând de la 850 $ pentru Galaxy S9 la nivel de intrare sau cu 100 $ mai mult decât Galaxy S8 de anul trecut. 

Samsung va lansa seria Galaxy S9 pe data de 25 februarie, precomenzile fiind preconizate a intra pe piețele selectate în zilele următoare,precizesaza Ovishow.net stiri high Tech,comunicatului de presă al companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu