ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Planul de joaca Nato dar cine sunt sefi in Marea Neagra ?

Sa auzit ca am pierdut un submarin micut care culegea informati din zona noastra a mari negre,cred ca a fost distrus de ceva!! nu ca lau pierdut :))) sau i sa terminat combustibilu si a cazut ca o pasare impuscata pe fund :))) hai sa glumim :))).
the kings of the Mediterranean Sea
the kings of the Mediterranean Sea

De ce sa protejam marea neagra si valorile ei pentr-u ca este punctul de lovitura sovietica dupa indexarea crimeiei!!.scrie stirile ovishow
De ce sa param interesele din marea neagra?,marea neagra a devenit punc de joca pentr-u rusia,america chiar si pentr-u turci,america o foloseste marea neagra pentr-u spionaj si protectie europeana,romania pentr-u resurse si aparare,turci o vreau pentr-u faima lor,rusi este singura calea de invazie spre occident!!.
Histori reback!!.
Fusese pus la punct şi atacul dinspre Marea Neagră, trei divizii sovietice şi bulgare asigurând desantul amfibiu. Forţele terestre erau sprijinite de 890 de avioane ruseşti şi 1.265 de aeronave ale celorlalte trei ţări care urmau să participe la măcelărirea României.
Aparati marea neagra ca ie principalul puncit de lovire sovietica pe la modoveni n-au sansa ca vine nato,si americani cu invizibilele.stirile ovishow online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu