ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Pahonţu decoratul lui Basescu poate pune in pericol SSP

Pohut sa bagat in polititca si pune in pricol SPP si destramarea acestei instituri valorosase din romania.
şeful SPP: Îşi folosea angajaţii pentru a culege informaţii, apoi mergea la Parchete sau instanţe şi transmitea anumite mesaje citeste stirea
Pahonţu docaratul lui Basescu
Pahonţu docaratul lui Basescu

Se pare ca decoratul lui Basescu Pleaca dupa fostul Premier Tudose,nar fi un lucru mare sa protejam o institutie care protejeaza Presedintele,si sa dam jos unul care nui mai place meseria lui baginduse in politica,politica care se tine ca un fir de ata in romania si este foarte controversata scrie stirile ovishow.

Liderul PSD Liviu dragnea a afirmat că nici măcar preşedintele Klaus Iohannis nu este protejat corespunzător de SPP.


Traian Băsescu, a acordat Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Comandor directorului Serviciului de Protecţie şi Pază, domnul Lucian-Silvan Pahonţu", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui Traian Băsescu,(oare ii zice ceva domnu basescu de ie asa bine pregatit,el ar trebui sa isi vada de securitatea presedintelui).

PSD nu vrea să mute SPP sau STS de la preşedinţie, a subliniat Liviu Dragnea dar vrea sal schimbe pe Pohut ca fura curent scrie stirile ovishow intr-un comunicat de presa online media ro.

Dragnea a criticat faptul că ”oameni din SPP” alocaţi demnitarilor sunt obligaţi să facă seara un raport.mai scries Gindul citeste intreaga stire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu