ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Macron al doilea Napoleon lupta sa afle adevarul (ca Assad a lansat gazul de Zombie)

Presedintele din (Siria) Assad pus la zid de Macron Presedintele din (Franta) macron il banuieste pe Assad ca a lansat gazul care te transforma oameni in zombie,(Gaz sarin).

Acțiunea toxică se manifestă prin blocarea enzimei acetilcolinesterază din sinapsele nervilor vegetativi parasimpatici și de la nivelul plăcii motorii a mușchilor scheletici.scrie stirile ovishow intr-un comunicat wiky gas sarin,in ceea ce priveşte regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad, acesta "va răspunde în faţă de justiţiei internaţionale",fie în timpul,fie după conflict,a adăugat liderul de la Paris.Macron al doilea napoleon.
Macron al doilea Napoleon
Macron al doilea Napoleon

Se pare ca cineva a lansat gazul inpotriva teroristilor,din siria pentr-u ca nui puteau controlau cu fortele armate,(erau mai tari),dar cineva sa gindit ca poate cu o raketuta cu gaz sarin,un gaz periculos tare!! scrie stirile ovishow, ii nimiceste numa ca .. si-a nimicit propri oameni,daca stam sa ne punem intrebarea cine a lansat gazul cred ca stim cu toti:poi cine putea intra in posesia gazului periculos si el find numai in posesia statului nu eliberat in black market (piata neagra de armament),daca punem toate la un loc gasim un singur vinovat unu cu putere statala.nu!!..


Napoleon (Macron) nu se lasa si cauta indici cine a kilarit persoanele nevinovate din siria si de ce vreau asa zisi teroristi tot conflicte cu Bashar al-Assad,daca stam sa socotim asa zisi teroristi tot sirieni sunt da sunt suparati tare pe presedintele siriei ca ia lovit si ii loveste in continuare,cu orice sursa europeana,sau internationala,sua,rusia,turcia etc..


Stau si ma gindesc de ce oameni aia tot vreau razboi tot timpul,i-eu cred cai ceva normal sufera lumea acolo rau de tot si din cauza regimului,si din cauza presiunilor diplomatice si cine sufera tot sirieni care au plecat peste 400.000 de oameni din siria in europa,.rea conducere,in siria si proasta guvernare Assad!!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu