ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

CIA ar putea pune la pamint compania Huawei

Servicile secrete de spionaj american sau hotarit ca Huawei face parte din comploturile hacking,daca cia,confirma ca este o legatura care ar putea duce la colectarea datelor persoanelor din telefoanele mobile Huawei compania ar putea fi pusa la pamint si cu pierdere de licenta si cu stoparea delivrarilor telefoanelor in toata lumea asta ar distruge compania chineza de tot.

Huawei concucreaza cu Samsung,Iphone si Nokia,Huawei deocamdata nu a dat semne de colectare de date personale dar daca cia banuieste acest lucru no sa ne mai cumparam telefoane Huawei,nu deoarece ne-ar fura identitatea personala scrie stirile ovishow,dupa FBY nu ne putem lua inca pentr-u ca nu poate ei sa confirme acest lucru singura institutie americana care poate confirma este cia care se ocupa cu informati clasificate si spionaj american.


Spionaj nedetectat daca s-ar afla in telefoanele cu antivirus pro sau cyber,asta ar duce si la pierderea si de incredere a multor companii care detin antivirusi (s-ar cam duce tot de ripa),asa ca cia poate sa confirme sau nu poate sa confirme sau sunt speculati al altor compania un fel de fake news ca sa cada piata Huawei si sa urce cel de la Iphone samsung Nokia etc.. pentr-u ca chinezi sunt cei mai buni in tehnologie dar si in hacking.


Aceast articol ramine un mit pina la confirmarea publica a unui director sau a unui profesionist in tehnologia de spionaj cia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu