ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Assassin's Creed Rogue PC (ovishow)

America de Nord,În mijlocul haosului și al violențelor din războiul indienesc și francez,Shay Patrick Cormac,un membru tânăr furios al Frației Assassin,suferă o transformare întunecată care va forma pentru totdeauna viitorul coloniilor.un joc cu o grafica buna o poveste exceptionala vezi si:Trei Jocuri frumoase care nu au dat gres pe platformele PC
Assassin's Creed Rogue PC (ovishow)
Assassin's Creed Rogue PC (ovishow

După ce o misiune periculoasă a fost tragic greșită,Shay îi întoarce spatele asupra asasinilor care, ca răspuns,încearcă să-i sfârșească viața,lăsat deoparte de cei pe care îi numea odată frați,Shay pleacă într-o misiune pentru a șterge pe toți cei care s-au întors împotriva lui, pentru a deveni în cele din urmă cel mai temut vânător de asasini din istorie. 


În Assassin's Creed Rogue,veți experimenta transformarea lentă de la Assassin la vânător de asasini. Urmăriți-vă propriul crez și porniți într-o călătorie extraordinară prin New York City,valea sălbatică și departe de apele reci ale Atlanticului de Nord,urmărind scopul tău final de a aduce în jos Assassinii.Cea mai frumoasă versiune a jocului.
Joacă Assassin's Creed Rogue cu îmbunătățiri vizuale.Descarca Jocul

In acest Joc Deveniți cel mai temut vânător de asasini din istorie Experimentează universul Crezului Assassin din perspectiva unui Templu.Descarca Assassin's Creed Rogue PC 


Joacă-te ca Shay, care, în plus față de abilitățile mortale ale unui maestru asasin, posedă, de asemenea, abilități și arme care nu au fost niciodată văzute.

Să distrugi pușca de aer mortală Shay, atât pentru luptă pe termen scurt cât și pe distanțe lungi.Distrați-vă, eliminați-vă sau confundați pe dușmani folosind o varietate de muniție, inclusiv gloanțe și grenade specializate.

Protejați-vă de ascunzătorii ascunși cu ajutorul funcției Eagle Vision îmbunătățită. Evaluați constant mediul înconjurător și detectați asasinii ascunzându-se în umbre, de-a lungul acoperișurilor și printre mulțimi. 


Treceți încet în întuneric Înțelegeți transformarea lui Shay de la un asasin aventuros într-un templu drăguț și dedicat, care voia să-i vâneze pe frații săi. Experimentează întâi evenimentele care îl vor conduce pe Shay pe un drum întunecat și îl vor pune pe un curs care va schimba pentru totdeauna soarta Frăției Assassin.
Descarca Jocul si joaca in versiunea singleplayer Assassin's Creed Rogue PC !!
Daca vrei Jocul cu Original cumparal Ubisoft partener games 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu