ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Un hacker în vârstă de vârstă de 18 ani a accesa fișierele militare secrete

Kane Gamble, în vârstă de 18 ani, a intrat în e-mailurile lui John Brennan, a sunat la domiciliu și a preluat controlul asupra iPad-ului soției sale,
Kane Gamble
Kane Gamble cia atac
Un hacker în vârstă de 18 ani din londra, prezentat ca șef al CIA, pentru a accesa fișierele militare secrete - și a trimis amenințări de viol pentru un șef de securitate internă, a auzit o instanță,scrie stirile ovishow intr-un comunicat de presa online TheSun.


El a vizat, de asemenea, fostul director adjunct al FBI, Mark Giuliano și James Clapper, directorul departamentului de informații naționale al lui Obama, precum și familiile acestora. El sa lăudat să facă "cea mai bună violare vreodată", după ce a accesat o bază de date a FBI pentru a obține numele a 1000 de angajați și detaliile ofițerului responsabil de filmarea notorică a lui Michael Brown în Ferguson, Missouri.

Informațiile adunate de Gamble au fost ulterior folosite pentru a efectua un atac asupra lui John Holdren, consultant științific și tehnic al președintelui american Barack Obama, care a dus la trimiterea ofițerilor înarmați în familia domnului Holdren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu