ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Trei Jocuri frumoase care nu au dat gres pe platformele PC

Max Pain 3
Descarca Gratis Max Pain 3
Jocul care l-am jucat si mi-a placut a fost pe platforma pc a fost Max Pain 3 Un joc admirabil cu o poveste de succes.
Descarca Max Pain 3
(Nu mai este un polițist din New York City, Max Payne se mută la Sao Paulo pentru a proteja o familie bogată într-un efort de a scăpa în cele din urmă trecutul lui tulbure. Combinând tăiere mecanică fotografiere margine cu o poveste întunecată și răsucite, Max Payne 3 este o experiență perfectă, foarte detaliate, cinematică de la Rockstar Games.)

Descarca jocul Hitman Absolution
Descarca jocul Hitman Absolution
Al doilea joc care ma fascinat a fost un Joc cu asasini,Hitman Absolution Agent 47,
Descarca gratis,un asasin cu sânge rece, care preia contractul său cel mai periculos până în prezent. Trădat de cei el o dată de încredere - și acum vânat de poliție - el Absolution combină gameplay-ul clasic de mult-iubit cu caracteristici nemaivăzut în franciza Hitman.
Descarca jocul Hitman Absolution joc extrem de originale, Hitman Produs de Square EnixDescarca Gratis Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Descarca Gratis Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Jocul cu specificati militare a acaparat multe persoane devenind un joc cu spioni foarte bun in acest joc avem povestea lui sam Fisher,Jucătorii îl controlează pe Sam Fisher , un spymaster care lucrează pentru Eșalonul al patrulea, într-o misiune de a opri inginerii, un grup de teroriști care încearcă să forțeze Statele Unite,Jocul se   a pus accentul pe acțiune al Conviction și focalizarea stealth.
Descarca Gratis Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu