ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Jesse James Nelegiuitii Vestului Salbatic Online subtitrat HD

Nelegiuitii Vestului Salbatic este povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.


Nelegiuitii Vestului Salbatic Online subtitrat HD
Nelegiuitii Vestului Salbatic Online subtitrat HD

Jesse James (Colin Farrell) este un tanar soldat care se intoarce acasa la sfarsitul Razboiului Civil, unde spera ca isi va putea relua vechea viata de fermier. Dar acasa descopera ca fermierii sunt constransi sa-si vanda pamanturile pe nimic unui proprietar de cai ferate, Rains (Harris Yulin), care se foloseste de serviciile unui asa-zis detectiv pentru a-i intimida pe cei care i se impotrivesc.
Revoltat de metodele si rapacitatea lui Rains, Jesse James hotaraste nu numai sa nu-si vanda pamantul, ci si sa il loveasca pe Rains acolo unde il doare mai tare: la buzunare. 


Impreuna cu cativa prieteni alaturi de care luptase si in razboi, Jesse formeaza o banda cu care incepe sa jefuiasca bancile in care Raines tinea banii de salarii sau sa saboteze lucrarile la sina ferata – indeletniciri in care experienta razboiului isi spune cuvantul... Popularitatea lui Jesse James si a oamenilor sai creste vertiginos, mai ales ca baietii isi fac obiceiul sa imparta prazile cu fermierii pagubiti. 

Din pacate, o data cu aceasta popularitate creste si pretul pus pe capul lor...

Vezi filme online filme western Jesse James Nelegiuitii Vestului Salbatic Online subtitrat HD