ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Insula cu barculete (Venetia) da ordine europene la Romanii

Venetia Insula cu barculete exercita drepturi in romania in Justitie!!

Comisia de la Veneția a respins solicitarea Înaltei Curți de a verifica adecvarea noilor norme din Justiție la cele europene citeste in continuare de circ ce am ajuns
Insula cu barculete
Insula cu barculete

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a făcut de râs și a fost expusă unei grave umilințe pur și simplu pentru că a ignorat aceste reguli elementare.

Alternate cu raspuns!!fara ecuatie s-au Impunere!!.

Tine cu adevaru Ovishow:(da ce domnilor pentr-u procuri si judecatori dna etc.. sa nu fie lege sa fie individuali poi daca un procuror,vinde tara ca bani sunt ochi dracului,si raminet fara putere din cauza unuia sau ma rog 2,3 astea sa fie scutiti poi inseamna ca voi tineti cu hoti bai piataaaa,sau implicat straini in sitemul nostru de aparare am ajuns de ris sa va fie rusine mizerilor care ati facut miting!!.uite domnule basecu ce au facut secui tai din cluj,si plictisiti din bucuresti!!.

Presa declara razboi PSD

Dupa ce mai multe prese din romania au declarat razboi sitemului instalat de mai bine de 28 ani,presa vrea detronarea,si nu se lasa informind prin mai multe scrisuri,venetia dar si mai multe tari din europa care romania ar avea legaturi actuale.

Informatie in presa straina,armament,si colaborare eu interna externa,ce mai au declart razboi scris!!.sau poate si ei au fost manipulati :D,siteme stricate demnitari cazuti romania e de prada numai romaniii o pot salva sa stea in banca lor si sa nu mai sustina atitea promovari web,vau scos in strada degeaba.si vet iesi degeaba pica unu invatat vine altu mai prost si va curenteaza.

Dar daca tineti cu presedintele si partidul care lat sustinut din 89 avet de cistigat romanii nu mai fiti slugi presei ca ieii vau dat glont in 89 ... nu mercenari francezi :)))),acesta e blog nu site de stiri informam adevaru nu ce le place lor :D.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu