ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

FIFA 18 Descarca Jocul Gratis

FIFA 18 Download free

Dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, FIFA 18 diminueaza granita dintre lumea virtuala si cea reala, fiind adusi la viata jucatori, echipe si atmosfera unui joc cu renume mondial. Cumpara fifa 18 cd original!!!.

Cel mai mare pas din istoria francizei cand vine vorba de inovatia gameplay-ul consta in „Real Player Motion Technology”, un sistem de animate cu totul si cu totul nou care va oferi jucatorilor atat un timp de reactie mult mai natural si cursiv, cat si o personalitate aparte. 
FIFA 18 Descarca Jocul Gratis
FIFA 18 Descarca Jocul Gratis 

Acum, atat Cristiano Ronaldo, cat si alti golgheteri faimosi vor performa ca si cum ar fi pe un teren real. Atat sistemul de control si coordonare al jucatorilor cat si cel de pozitionare si planificare vor fi principalele tale arme pentru a oferi momente de neuitat si o atmosfera captivanta.    Descarca Jocul ovishow FIFA 2018

In spatele fiecarei figuri marcante a unui sport exista o poveste. Pentru a descoperi adevarata lume a fotbalului, vei pleca intr-o aventura la nivel global, alaturi de Alex Hunter si alte star-uri europene, inclusiv Cristiano Ronaldo. 
                                           
                       Descarca Jocul ovishow FIFA 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu