'

Ovishow Citeste stirile zilei Top

Cum arata Muzeul si cimitirul Isis

Săbii, bombe și dronuri vizitează "muzeul" trofeelor ​​ISIS,si cimitirul eliberatorilor din Irak (Foto). 

Cum arata Muzeul Isis
Cum arata Muzeul Isis

Componentele bombelor, vestele de suicid, dronii și chiar și săbii folosite în decapitările publice, ovishow, au primit acces exclusiv la un "muzeu" de trofee confiscate de teroriștii ISIS de către un grup paramilitar Shia în timpul eliberării Irakului.

Guvernul irakian a proclamat oficial țara liberă de teroriști la începutul lunii decembrie. Cu toate acestea, victoria mult așteptată a venit la un cost imens.ovishow Murad Gazdiev a vorbit cu membrii Forțelor Mobilizării Populare (PMF / PMU), considerate una dintre cele mai importante facțiuni care au ajutat la distrugerea terorismului de stat islamic (IS, fost ISIS) în Irak.

Gazdiev a călătorit într-o unitate anonimă din Bagdad unde PMF a strâns Muzeul provizoriu conține armele pe care teroriștii le uciseseră și mutilau irakienii, precum și săbiile folosite pentru a tăia mâinile și pentru a se confrunta cu diverse infracțiuni.
Relateaza ovishow intr-un comunicat de presa rusa rt
Labels: OviShow Media-Stiri, stiri arabia saudita, stiri internationale, stiri isis, stiri RT, stiri trump, Stirile Ovishow

Multumim ca ati citit articolul Cum arata Muzeul si cimitirul Isis. Daca va placut dati un share...!

0 Comment for "Cum arata Muzeul si cimitirul Isis"

Anuturi Publicitare Citeste si..

Back To Top