ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

breaking news siliconatele ce nu pot face copii vor legi ca in state

Onorarii de 25.000 de euro, dar se poate ajunge si pana la 60.000,deci cam viata unui copil nascut ar fi,cam 280,074.00 de ron informeaza stirile ovishow intr-un comunicat de presa online,printre ele se mai numara si vedete ca oana zavoranu.
mamă surogat romania
mamă surogat romania

Vedeta ar fi de acord cu asemenea lege,dupa ce diva a declarat ca nu ar vrea sa isi strice silueta pentr-un copil,dar aar fi de acord sa cumpere unul ca pe o pereche de papuci.citeste in continuare stirile ovishow,vezi ce suma declara ca da Oana zavoranu Live.
Presedintele si camera deputatilor nu cred ca ar fi de acord cu Traficul Uman!!!.

Daca legea ar fi de acord sa propuna aceasta metoda sar ajunge la traficul cu copii legal,pentr-u ca multe mamici sunt intr-o stare sociala,materiala foarte proasta in romania,asta ar putea duce si la pierderea de viata,s-ar putea cumpara copii,pentr-u experimente sau organe sub forma mamă surogat.

Asa ca siliconatelor pentr-u bani ajunget sa fiti fara copii devenit papusi de plastic fara urmasi bafta in continuare citeste intreaga stire!!.

Oana Zăvoranu VERSUS Bianca Drăguşanu! Află cine e adevărata regină a operaţiilor estetice Una dintre ele are peste 15 intervenţii chirurgicale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu