'

Ovishow Citeste stirile zilei Top

Armata siriană raportează atacurile israeliene Damasc (Siria)

Potrivit presei de stat din Siria, armata siriană a raportat că Israelul a atacat țintele din apropierea capitalei cu jeturi și rachete sol-la-masă devreme marți, provocând daune!!.
atac in damasc
atac in damasc

Siria a răzbunat, conform declarației; apărarea sa aeriană a lovit o aeronavă israeliană și a interceptat câteva rachete care au fost lansate din interiorul Israelului .

Comandamentul General al Armatei și Forțelor Armate a anunțat că rețeaua de apărare a Siriei a răspuns la trei atacuri cu rachete israeliene asupra pozițiilor militare din zona Al-Qutayfah, la nord de Damasc .

Israel a tras mai multe rachete de suprafață în Siria aseară. Primul atac a început la ora 2:40 și cel de-al doilea val a început la ora 4:00 și a durat până la ora 4:15. În timp ce unele dintre rachete au fost interceptate, cele mai multe lovituri au avut loc în Qutayfah scrie ovishow intr-un comunicat de presa @Leith Abou Fadel Twiter
Labels: OviShow Media-Stiri, stiri arabia saudita, stiri din orient, stiri internationale, stiri Orientul Mijlociu, Stirile Ovishow

Multumim ca ati citit articolul Armata siriană raportează atacurile israeliene Damasc (Siria). Daca va placut dati un share...!

0 Comment for "Armata siriană raportează atacurile israeliene Damasc (Siria)"

Anuturi Publicitare Citeste si..

Back To Top