'

Ovishow Citeste stirile zilei Top

DIICOT crede ca Lucan este autorul unei TENTATIVE DE OMOR

Vestea ca inculpatul Mihai Lucan a fost pus sub control judiciar de judecatori, in loc sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile (sigur, mai exista apel), a generat revolta opiniei publice. 
Lucan
Lucan

In online si social media, oamenii simpli si-au exprimat stupefactia si revolta la auzul stirii. Sunt doua lucruri de care trebuia sa tina cont judecatorul atunci cand a evaluat necesitatea masurii de arest preventiv si pe care in mod dubios le-a ignorat: faptul ca in timpul perchezitiilor, ginerele lui Lucan a incercat sa doseasca probe (bani, ceasuri de lux, etc) si faptul ca inculpatul a încercat să influențeze un alt participant la comiterea infracțiunii sau să distrugă, să altereze, să ascundă ori să sustragă mijloace materiale de probă sau să determine o altă persoană să aibă un astfel de comportament.


Potrivit surselor noastre, oamenii legii au afla ca Lucan a aflat "prin mijloace oculte" de faptul ca este sub ancheta DIICOT, ceea ce confirma suspiciunea ovishow ca Lucan a fost protejat de oameni puternici din Cluj (unul e chiar magistrat).citeste in continuare stirea
Labels: OviShow Media-Stiri, stiri 112, stiri cluj, stiri interne, stiri politia, Stirile Ovishow

Multumim ca ati citit articolul DIICOT crede ca Lucan este autorul unei TENTATIVE DE OMOR. Daca va placut dati un share...!

Anuturi Publicitare Citeste si..

Back To Top