ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

DIICOT crede ca Lucan este autorul unei TENTATIVE DE OMOR

Vestea ca inculpatul Mihai Lucan a fost pus sub control judiciar de judecatori, in loc sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile (sigur, mai exista apel), a generat revolta opiniei publice. 
Lucan
Lucan

In online si social media, oamenii simpli si-au exprimat stupefactia si revolta la auzul stirii. Sunt doua lucruri de care trebuia sa tina cont judecatorul atunci cand a evaluat necesitatea masurii de arest preventiv si pe care in mod dubios le-a ignorat: faptul ca in timpul perchezitiilor, ginerele lui Lucan a incercat sa doseasca probe (bani, ceasuri de lux, etc) si faptul ca inculpatul a încercat să influențeze un alt participant la comiterea infracțiunii sau să distrugă, să altereze, să ascundă ori să sustragă mijloace materiale de probă sau să determine o altă persoană să aibă un astfel de comportament.


Potrivit surselor noastre, oamenii legii au afla ca Lucan a aflat "prin mijloace oculte" de faptul ca este sub ancheta DIICOT, ceea ce confirma suspiciunea ovishow ca Lucan a fost protejat de oameni puternici din Cluj (unul e chiar magistrat).citeste in continuare stirea