ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Vezi Cobra cu Silvester Stalone Online Subtitrat In Limba Romana

Film Online subtitrat in romana vezi Cobra 1986 

Cobra cu Silvester Stalone
Cobra cu Silvester Stalone
Silvester Stalone joaca in acest film de superactiune alaturi de sotia sa de atunci, frumoasa si atragatoarea blonda Brigitte Nielsen, considerata un sex-simbol la Hollywood. Stallone il intruchipeaza pe durul politist Cobretti caruia colegii ii spun cu admiratie Cobra. 
Cobra este un film de acțiune american din 1986 , regizat de George P. Cosmatos , scris de Sylvester Stallone , care a jucat și rolul principal. Filmul coexistă cu Reni Santoni , Brigitte Nielsen și Andrew Robinson.

Este primul film în care Brian Thompson joacă un rol proeminent. Filmul a fost bazat pe jocul Fair Game de Paula Gosling , care a fost ulterior filmat sub acel titlu în 1995. Cu toate acestea, scenariul lui Stallone a fost inițial conceput din idei pe care le-a avut în timpul pre-producției de Beverly Hills Cop, al cărui scenariu a fost puternic revizuit.


El a vrut să facă din Beverly Hills Cop un film mai puțin comic și mai orientat spre acțiune , pe care studioul a respins-o ca fiind prea scump. Când a părăsit proiectul, Eddie Murphy a fost adus pentru a juca rolul principal.

Filmul a primit recenzii negative, cu multe critici concentrate pe excesul de genuri tropes , dar a debutat la locul unu la box office-ul SUA și a devenit un succes financiar și este acum considerat un clasic cult.