ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

scumpirea de ou ar putea aduce productivitate fermierilor romanii

Ouăle devin alimente de lux

scumpirea
scumpirea de ou
Stim cu toti ca scumpirea  de oua devine o problema in romania,vad oameni care ies in strada nemultumiti de regimul PSD,dar si cel PNL,benzina si ouale devin o problema materiala in rindu romanilor,dar trebuie sa tinem cont o gaina nu se creste cu apa numai,(are nevoie de cereale,protectie caldura pe timp de iarana ca sa fie oauatoare,in Secolul XXI doar pe citiva romanasi ii mai intereseaza cresterea animalelor.

Pina si  tarani nu mai cresc animale cupara totul de-a gata,(poi dragul meu draca vrei totul pe tava plateste !!).si nu mai striga pentr-u ca cind dai un ban pe un ou romanesc trebuie sa te gindesti ca ajut la modernizarea,si cresterea puteri economiei din romania.

Scumpirea de benzina !!

petrol pret
cotatie petrol 2017
Toata lume striga ati scumpit benzina trebuie sa platim mai mult !!!.
Romani trebuie sa stie cind isi iau masina ca aceasta are nevoie de combustibil benzina,motorina,gaz,curent,cu tot ne ivim de aceste probleme,dar trebuie sa stim preluare petrolului se face cu masinari dar si cu oameni (oameni de acolo cistiga mii de euro),cauta un job stati petroliere,in plus Romania face si import numai export de carburant pretul acestuia!!.
masini electrice
Au aparut masini pe curent cumpara una o sa iesi pe plus !!.cresti economia in romania reduci poluare.
Branduri mari, precum Nissan, Renault și BMW, au lansat mașini exclusiv electrice, iar unele modele sunt chiar impresionante. În plus, branduri precum Tesla, Mini, Volkswagen, Smart, Mitsubishi, Citroen și Peugeot reprezintă alți producători de autoturisme electrice care își cresc tot mai mult cota de piață, scrie ovishow.