ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Medic militar american a violat și a strangulat o fetita de noua luni

În statul Tennessee din Statele Unite, poliția a arestat medicul militar de 22 de ani, Christopher Paul Conway, care este suspectat de un masacru brutal al unei fiice infantile.
Christopher Paul Conway

Conform datelor preliminare, un om a abuzat sexual un copil de nouă luni care are o soră gemenească. Apoi, Conway a ucis victima. Infracțiunea a fost comisă în orașul Clarksville. La data de 14 noiembrie, în jurul orei 7:19, ofițerii de poliție au ajuns la casa suspectului, primind un mesaj de la serviciul 911 că fetița era în stare gravă și primea proceduri de resuscitare. 


Victima a fost dusa la spital, dar dupa 40 de minute a murit, scrie Clarksville Leaf Chronicle. După cum reiese din documentele poliției, Conway, după detenție, a mărturisit violul și uciderea uneia dintre fete. Fata a fost strangulata cu sarma, au stabilit anchetatorii. Și abuzul sexual este confirmat de rezultatele examenului medical. În prezent, suspectul infanticid, Christopher Conway, se află în închisoarea din Montgomery County.

El a fost deja acuzat de violul unui copil. Instanța a încheiat presupusul pedofil în custodie cu dreptul de a elibera pe cauțiune 100 de mii de dolari. Pagina suspectă de Facebook afirmă că sa născut în Alabama și, până de curând, a servit ca medic la tabăra militară "Fort Campbell". Christopher are soția lui Emily. 

Căsătoria lor durează aproape trei ani. În februarie 2017, Emily a dat naștere la gemeni, scrie The Daily Mail . Fotografii din rețelele sociale arată că familia era fericită, iar părinții tineri și-au iubit copiii. Într-o imagine atrăgătoare, copiii, pe care Christopher la apăsat în piept, își mestecau cu gîndul în buzunarele uniformei. 

După tragedie, sora fratelui decedat a fost retrasă din familie. În prezent, îngrijitorul este îngrijit de părinții adoptivi. Agentul de arest se confruntă cu pedeapsa cu moartea.