ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Death of the Outsider pc game Download free

De la cei care au câștigat premii la studiourile Arkane®, vine Dishonored®Death of the Outsider, următoarea aventură stand-alone în seria Dishonored® apreciată de critici. Fii un asasin supranatural rău și ia rolul celebrului Billie Lurk în timp ce se reuneste cu mentorul său Daud, pentru a scoate la iveală cea mai mare asasinare vreodată concepută vreodată
Death of the Outsider pc game Download free
Death of the Outsider pc game Download free

Bazându-se pe gameplay-ul și stilul de artă al lui Dishonored2,Death of the Outsider oferă toate semnele de serie, inclusiv sisteme de luptă brutale, un design unic de nivel și povestiri pline de viață, care răspund la fiecare alegere. Cu personaje convingătoare și acțiune extraordinară, Death of the Outsider este punctul perfect de intrare pentru cei noi în seria Dishonored, oferind în același timp o expansiune semnificativă a gameplay-ului și a lumii pentru fanii de mult timp.Asasinul supranatural final Rămâi în umbră sau intrați în lumina naturală pentru a lua pe toți dușmanii - alegerea este a ta. Echipat cu un set unic de abilități supranaturale, gadgeturi și arme, puteți aborda fiecare situație în felul dvs. Utilizați abilitățile și abilitățile de a vă strecura prin medii nevăzute sau eliminați brutal toate opozițiile în calea voastră. Cel mai mare asasinat, uciderea celui din afară, nu va fi ușor. Va trebui să călătoriți adânc în subteranul deșert al orașului Karnaca, unde veți descoperi unele secrete pierdute ale orașului. 
Death of the Outsider pc game Download free
Death of the Outsider Download free

De-a lungul drumului vei infiltra cluburile de lupte subterane și cultele magice neagră și vei recupera artefacte străvechi într-o misiune palpitantă de bănuială a băncilor, care stabilește masa pentru cea mai mare misiune a ta. 

Obiectivele definitive Pe măsură ce vânați pe The Outsider, feriți-vă de o nouă castă de dușmani de-a lungul drumului. Înarmați cu armele, gadgeturile și abilitățile, luați-i pe dușmani de moarte cum ar fi Envisioned-ul nemuritor, Surorile neobosite ale Ordinului Oracular și noii soldați de la Clockwork. 

Ante prin acceptarea Contractelor pentru a găsi și elimina obiectivele opționale pe parcursul misiunii. Replay Your Way Descoperiți un potențial suplimentar pentru haosul creativ prin reluarea cu unele dintre puterile semnăturii de la Dishonored 2 în modul Original Game Plus (OG +).
Tip Jocuri: PC-ISO mărimea 19,82 GB (21,280,686,080 octeți
 Descarca gratis jocul Death of the Outsider skip