ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

cum crezi ca le-ar place la Romanii noile alegeri din 2019 (m-am apucat de scris )

impreuna pentr-u romania fi roman

Primul lucru care il putem spune e ca vrem o romanie curata,deci aici nu vb de penali,ce o facut dragnea ce a facut olguta ,ce a facut iohanis sau ce a facut domnul nastase .
Vrem o Romanie stabila fara proteste si nelegiuiti,o tara frumoasa cu daruri si bogati,cum era o data 

S-ar putea schimba romania?

Romania s-ar putea schimba prin anumite schimbari in sistem, presedintele sa conduca tara in frunte cu un singur senat,alegerile sa fie controlate de SRI,pentr-u ca departamentul securitati nationale si servicile secrete nu au interes fata de guvernanti,ci fata de popor protectie,analiza si comabatere terorismului,stiu ca ei se ocupa de informati secrete dar ar putea sa se ocupe si de alegerile prezidentiale,care sunt foarte importante in romania!!.

Afacerile Romaniei

In tara (Romania),sistemul este slab vinzarile masive de lemn pot duce la si la pierderi de vieti omenesti in caz de un conflict (razboi),.sa nu mai vb de sursa principală de hrană şi adăpost, precum şi prima sursă de energie.mai multe,
Wikipedia paduri din romania

Mai târziu, ele au fost preţuite de către omul vânător sau crescător de animale datorită cantităţii şi calităţii vânatului adăpostit ori după fructele sau iarba produse.mai multe

Aurul Romaniei nu se mai poate stanta fara sigla europeana sau A Canadei ? poporul roman ar trebui sa exploteze minele rominesti valoare neinsemnata (In romania se se gasesc minerale scumpe dar mai bine le vindem pe bani putini ca sa nu investim in motorina si echipamente miniere!! dar de ce strini pot?.

Minciuna trebuie sa incedeze de catre inalti conducatori

Deja suntem satui de live-urile lui domnu nostru presedinte care l-am, votat cu mina noastra ne zice ca romanii se imprumuta la banci tot mai mult si ramin fara bani !!.
Cum sa nu ne imprumutam domnule presedinte cind dumneavoastra si cei din senat marit salarile cu 100/150 ron apoi mariti accizele la mincare,benzina,si produse Produse farmaceutice ,ar trebui macar un an de zile sa mariti salarile pensile si sa scadeti accizele asa aratati dovada ca conducet tara !!nu trimitind milioanele de euro la americani pt defensiva armatei !! nu avem ingineri sa contruiasca rakete pentr-u doborirea unor avioane!! nu avem ingineri? poi 100% nu avem pt ca tot sunt plecati in state sau in europa ca traiul din romania (trebuie sa mearga omu la banca sa se imprumute ).
Minciuna

Tezaurul României /Diplomația

Ne vrem tezaurul inapoi in romania avem aliati America nu europa nu? putem sa ne recuperam tezaurul incet incet,(dar cred ca nici nu vati gindit),la asta 
El includea tezaurul Băncii Naționale a României, valori aparținând unor diverse bănci românești private, societăți comerciale, persoane particulare, colecții de artă, bijuterii, arhive, etc. 

Toate acestea au fost transportate din România spre Rusia țaristă în timpul primului război mondial, cu scopul de a fi adăpostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupaseră o parte însemnată a României și amenințau să ocupe întreg teritoriul național.
tezaurul rominesc in mina rusilor


Puterea Politica Imunitatea

Daca vine vorba de imunitate atunci vb de putere politica nu de badea ion cu 3 clase,sa cerceteze el pe un om politic  pe facebook si alti demnitari care vad sa aplice sa fie aprobata!!,eu as vrea numai de presedinte si senat sa fie aprobata eliminarea imunitati cu dovezi concrete !!, nu de politisti,si Direcția Națională Anticorupție.
imunitatea parlamentara

Dupa eliminarea imunitati,acea persoana sa fie cercetata la singe de catre DNA si fiecare ora sa fie instintat presedintele cu dovezi,apoi presedintele sau senatul sa ridice imunitatea si acel om sa fie alungat din parlament !! fara a avea voie sa mai candideze undeva.(asa se scapa de corupti),nu cum zice domnu presedinte sa isi rezolve problema si apoi sa vina inapoi !!.
Eu va multumesc ca ati citit acest articol am sa pun comentari l-as romanii sa mai zica si ei ceva !! am zis ceva rau!!.?.

Locurile de munca si monitorizarea lor?

Un lucru stabil s-ar putea intimpla !! monitorizarea persoanelor si incalcarea  de cofidentialitate in fiecare oras de catre primar,daca persoana lucreaza daca nu lucreaza fiecaruia sa i se dea un loc de munca ca vrea ca nu vrea daca nu vrea !! sa i se impuna sa cotizeze la sta cu  o suma in ron echivalentul celui care lucreaza .
locuri de munca romania

Asa creste romania ,mina de lucru,spitale ca in state nu zic sa stam pe spatele tari zic!! pune mina si munceste daca vrei un trai decent in romania si o tara superba.
Cam asa scapam de faciubisti,asa scapam de proteste,asa crestem o tara cu mina noastra penr-u ca romania e saraca dar are bogati ascunse ni le poate oferi ieftin daca o ajutam.