ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

warcraft 3 reign of chaos cd key

warcraft 3 reign of chaos cd key
Warcraft III a fost bine primit de critici, media punctajelor date de aceștia fiind de 93,09% conform GameRankings.com,și „în general aclamat” la MetaCritic, bazându-se pe mai multe recenzii.

Deși GamePro consideră că „WarCraft III nu revoluționează genul RTS”, recenzorul i-a lăudat pe cei de la Blizzard pentru lansarea unui joc cu „o poveste bine scrisă, care te ține cu sufletul la gură și viață lungă în modul multiplayer”.[13] GameSpot menționează că, „la fel ca StarCraft, jocul oferă șansa de a trăi acțiunea din toate punctele de vedere, ceea ce atrage publicul”.

Pe când campania poate avea mai multe obiective, în jocul multiplayer obiectivul principal este distrugerea tuturor clădirilor oponenților. În hărțile standard jucătorii își pot alege proprii eroi, iar o înfrângere nu va duce la sfârșitul jocului. Pentru a fi mai rapid, harta este acoperită cu ceață și nu este acoperită de masca neagră.

Warcraft III, ca și fostul titlu al celor de la Blizzard, StarCraft, permite înregistrarea în joc atât în modul singleplayer cât și multiplayer dar și vizualizarea acestora, permițând jocului să fie jucat mai repede sau mai încet (progresul poate fi salvat în ambele moduri) și privit din perspectiva fiecărui jucător în parte.
cd key Original WarCraft III 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu