ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Viitorul viitor Un alt secret al iPhone-ului

Dispozitivele electronice și cele portabile din ultimii ani sunt deja atât de avansate încât majoritatea proprietarilor nu cunosc nici măcar toate caracteristicile gadget-urilor lor. În plus, uneori, scopul elementului de pe corpul telefonului rămâne și un mister. 

Dacă aveți un iPhone, atunci ați observat probabil o gaură ciudată între camera foto și blițul de pe spatele telefonului. Pentru ceea ce este necesar, vom spune în articolul nostru.

Un alt secret al iPhone-ului
Un alt secret al iPhone-ului 
Dacă vă uitați atent, puteți vedea că gaura este acoperită cu o plasă specială, ca în cazul în care difuzorul este ascuns în spatele ei. De fapt, există într-adevăr un dispozitiv electronic, dar nu un difuzor, ci un microfon.
Un alt secret al iPhone-ului
Un alt secret al iPhone-ului 
Acest al doilea microfon este necesar pentru a lupta împotriva zgomotelor din jur și pentru a ne limita discursul în timpul conversației de la zgomote străine.

Un alt secret al iPhone-ului
Microfoanele de reducere a zgomotului sunt instalate astfel încât în ​​timpul conversației să fie la fel de departe de gură, deoarece acestea nu ar trebui să fixeze o voce, ci un zgomot exterior în jur.
Un alt secret al iPhone-ului
Viitorul viitor
Ca urmare, microfonul principal în timpul unei convorbiri telefonice întărește vocea noastră, împreună cu tot zgomotul din jur, și un microfon mic - doar zgomote. Apoi, aceste două semnale sunt amestecate în antifază, iar zgomotul în sine suprimă, lăsând ca rezultat doar vocea cristalină clară a difuzorului.
Un alt secret al iPhone-ului
În plus, microfonul de pe panoul din spate este adesea responsabil pentru înregistrarea sunetului la înregistrarea videoclipurilor. Dar, deoarece este imposibil să aplicați o reducere eficientă a zgomotului datorită distanței obiectului, calitatea sunetului pe video este mult mai rea decât atunci când efectuați un apel telefonic.
Un alt secret al iPhone-ului
iPhone
Acest lucru explică misterul unei găuri incomprehensibile pe spatele iPhone-ului. Se pare că aceste găuri inconspicuoase ascund instrumentele pentru realizarea unei funcții foarte importante! Spune-le prietenilor tăi despre reducerea zgomotului în telefoane și împărtășește acest articol.