ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Bani pe net vizionand reclame

Cum am început Neobux?

După ce am auzit o mulțime de povesti de succes ale câtorva oameni și am văzut câteva dintre cecurile mari, m-am gândit să încerc să Neobux. Când am vizitat pagina de pornire a Neobux, am fost uimit să văd statisticile. Înainte de a vă spune altceva, verificați-vă aici în imagine:

statistici neobux

Puteți observa în mod clar că zilnic mai mult de 15 000 de persoane se alătură echipei Neobux și vizionează milioane de anunțuri și se achită. Deci, acesta este primul indiciu potrivit căruia Neobux nu este o înșelătorie și oamenii se plătesc de la asta.

Cum pot câștiga de la Neobux?

Există mai multe modalități de câștig de la Neobux. Mai exact, puteți câștiga prin vizionarea anunțurilor, utilizând AdPrize și câștigând premii de până la 90 USD în valoare, realizând sarcini CrowdFlower și sondaje Pollfish și vă plătiți mai mult decât orice alt PTC / GPT, completând ofertele Coin și Point.
statistici neobux
statistici neobux


Monedele pot fi convertite direct în bani pe care îl puteți retrage și cu cât mai multe monede pe care le veți converti, cu atât va fi mai mare suma pe care o veți primi pe monedă. Punctele pot fi schimbate pentru servicii cum ar fi un membru de aur de 1 an și altele.
Un alt mod de a câștiga este trimiterea de persoane către Neobux printr-un link de recomandare pe care îl primiți de la Neobux, precum și prin închirierea de recomandări.
Vă puteți retrage câștigurile instantaneu prin PayPal sau Payza sau NETELLER sau Skrill. NeoBux este singurul PTC atunci când nu există întârzieri în efectuarea plăților, deci nu trebuie să vă faceți griji.

Actualizați 2017 : Deși puteți continua să citiți vechea recenzie despre Neobux, dar există ceva interesant pe care vreau să vă spun. După cum v-am spus, există mulți membri în Neobux, care realizează 1000 de lire sterline pe lună de la Neobux. Un astfel de membru a comentat recenzia mea și mi-a spus o strategie simplă care mi-a câștigat 230 de dolari în doar 20 de zile. Și acum câștig 500 de dolari pe lună în Neobux.
Citiți această strategie completă pentru a câștiga 10 $ pe zi aici .
Continuați vechea recenzie Mai jos .......
Câștiguri Neobux fără trimitere
NeoBux nu este potrivit numai pentru persoanele care au sesizări. Fără recomandări și numai prin clic și vizualizarea anunțurilor, cineva poate câștiga o sumă decentă.
Răsplata pe clic crește până la 0,02 $, în special membru din SUA, Canada, Marea Britanie și Australia ar trebui să poată câștiga aproximativ 1 $ pe zi doar pentru a face clic și viziona anunțurile pentru câteva minute.
Dacă aveți timp și o dispoziție, puteți să vă măriți semnificativ veniturile prin completarea sarcinilor CrowdFlower. Acestea sunt diverse mini joburi rapide pe care le puteți face și câștiga bani.
https://www.neobux.com/?r=ovishow
Bani pe net vizionand reclame

Cea mai bună parte este că NeoBux plătește mai mult decât orice alt site GPT / PTC pentru aceste sarcini și combinat cu sistemul lor de plăți instantanee este platforma perfectă pentru acest tip de muncă. Dacă sunteți bun la îndeplinirea acestor sarcini, puteți câștiga 500 $ sau mai mult pe lună pentru eforturile dvs.
Dacă doriți să fiți și mai activi, ei au oferte pentru monede. Completând atât ofertele gratuite cât și cele plătite, cum ar fi sondaje, înregistrări, diverse studii etc., puteți câștiga monede.
Cele mai multe monede pe care le aveți, le puteți converti pentru o sumă mai mare și apoi retrageți câștigurile.

NeoBux oferă șansa de a vă mări profitul de la aceste oferte până la 70% și dacă profitați întotdeauna de generozitatea sa, veți câștiga mai mulți bani decât orice alt site PTC / GPT pentru aceleași oferte.
NeoBux recompensează utilizatorii activi și cu puncte. Puteți câștiga Puncte făcând clic pe reclame, ca premiu de la AdPrize și completând oferte simple.

Punctele pot fi utilizate pentru extinderea și reciclarea recomandărilor și pot fi schimbate cu un membru de aur timp de 1 an. Unii membri pot pur și simplu să aibă pentru totdeauna membru gratuit plătit doar prin câștigul și utilizarea punctelor.
Mai mult decât atât, există AdPrize care oferă mai multe premii în fiecare zi câștigătorilor norocoși. Funcționează într-un mod foarte simplu: veți vedea o reclamă și, dacă aveți noroc, veți câștiga un premiu. Premiile disponibile se situează între 0,25 $ și 0,50 $, de la 10 la 10000 de puncte și membru de membru gratuit.
Este demn de menționat că, în timp ce citeam o mulțime de povestiri de la mulți dintre membrii Neobux pe forumul Neobux, m-am gândit să-mi schimb strategia. Citeam bloguri ale unor oameni despre modalități diferite de a face bani prin NeoBux.
Într-o zi, am primit un comentariu despre acest post de la un membru al Neobux care mi-a spus despre strategia de a folosi recomandările închiriate, așa că primul lucru pe care l-am făcut a fost să cumpăr recomandări închiriate din soldul meu și am început să folosesc strategia explicată de el.

În prima lună în sine, am obținut un venit bun. Puteți citi această strategie de recomandare închiriată aici pentru a vă putea multiplica câștigurile dvs. Neobux.
Următorul lucru pe care l-am făcut a fost să încep promovarea Neobux folosind aceste metode și, în curând, am primit numărul de recomandări directe pentru Neobux. Acum am reinvestit o parte din câștigurile mele pentru a cumpăra recomandări închiriate, precum și pentru a primi trimiteri directe.
Și am început să câștig în jur de $ 10 + pe zi de la Neobux și atunci am realizat că Neobux nu este înșelătorie.

Dacă faceți o planificare adecvată și folosiți strategiile menționate în acest articol, aceasta poate fi o sursă bună de venit pentru persoanele care caută venituri cu jumătate de normă.
Și dacă doriți să vă măriți veniturile, vă recomandăm să vă alăturați tuturor site-urilor PTC menționate aici.
                                Inregistreazate la Neobux