ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Nu-mi place blog-ul meu la design. Ar trebui să continui sau să plăteasc cineva pentru a construi unul mai bun?

Da, puteți lua în considerare angajarea pe cineva care o poate face pentru tine. Alege prețul profesional, dar ieftin. 

Mii de noi bloguri sunt lansate în fiecare zi de aspirant bloggeri și oameni care doresc un loc de a împărtăși gândurile lor on-line. Totuși, câteva dintre aceste bloguri sunt actualizate în mod activ câteva luni mai târziu, și chiar mai puțin merge mai departe pentru a deveni de succes.
Există o serie de motive pentru acest lucru. 

Mulți bloggeri au o idee nerealistă a ceea ce este nevoie pentru a construi un blog de succes. Este posibil să se uite la un blog popular și cred că „eu pot face asta!“ ... și poți.
Cu toate acestea, trebuie să înțeleagă că este nevoie de o mulțime de lucruri pentru a dezvolta un blog la un punct în cazul în care acesta este de succes. Dacă sunteți dispus să lucrati din greu pe blog-ul dvs., acesta va deveni de succes. 
Nu am nici o îndoială despre asta. Și, în timp ce există o mulțime de lucruri de învățat despre blogging-ul, nu este într-adevăr nici un aspect al blogging-ul, care este dificil.

Design-ul blog-ul dvs. este un factor, IMPORTANT proiectat poate oferi vizitatorilor o primă impresie proastă. 
Deși este greu pentru a face o temă arata bine într-adevăr teribil, este nevoie de un anumit grad de experiență pentru a stabili în mod corespunzător. 

Dacă credeți că design-ul blog-ul afectează negativ traficul, acesta poate fi timp să ia în considerare o nouă temă / reproiectare. 

WordPress este bun, deoarece puteți comuta teme și vă păstrați conținutul site-ului (cele mai multe teme de lucru bine). 
Care opțiune este cel mai bine? În primul rând, eu vorbesc despre a începe un blog cu WordPress.org. Cu WordPress există mii de teme create pentru aproape fiecare subiect de la fotografie la blog-uri alimentare. 

Cu o temă bună (mai ales cele cu pagina constructori / drag and drop), aveți posibilitatea să proiectați site-ul dvs. cu o cantitate minimă de timp investit. Câteva exemple unde pentru a găsi teme:elegantthemes.com.