ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Cum să faci bani cu programul Amazon Associates


Programul Amazon Associates este cel mai popular și mai bun program de afiliere pentru bloggeri și comercianți de internet. Mai mulți bloggeri sunt implicați în acest program care promovează produsele listate pe Amazon prin blogurile lor.
Cum să faci bani cu programul Amazon Associates
Cum să faci bani cu programul Amazon Associates
Cum funcționează programul Amazon Associates?

Practic, bloggerii scriu despre produsele Amazon în site-ul / blogul lor, care tentează vizitatorii să viziteze site 
-ul Amazon de pe site -ul tău de bloguri pentru a cumpăra produsul.
Un număr mai mare de vizitatori pe care îi conduceți, este mai mare șansa de a transforma clientul potențial în produse reale achiziționate de la Amazon.
Veți câștiga bani sub forma comisionului cu fiecare produs pe care îl veți vinde pe Amazon.
Amazon asociat este foarte ușor de utilizat program cu o gamă largă de produse pe piață și o varietate de instrumente precum WordPress Plug Ins. pentru a le integra în blog.
Daca esti bun la abilitati de scris, atunci s-ar putea suna usor sa faci blogging-ul pentru Amazon.
Cu toate acestea, nu este atât de simplu. În primul rând, aveți nevoie de site-ul propriu / blog ca platformă pentru a conduce oamenii la Amazon și în continuare trebuie să le dați un motiv să cumpere produse de la Amazon.

Exemplu de a conduce clienții potențiali la Amazon

John deține site-ul care se ocupă de câini de casă. El scrie articole informative despre varietatea câinilor de companie, particularitățile fiecărui câine de companie, îngrijirea câinilor, alimentele de mâncare etc.
John are site-ul de nișă și apartenența la programul de asociați Amazon . Dar el nu face nici un ban. El trebuie să facă vizitatorii să viziteze site-ul dvs. scriind bloguri interesante și informative, împreună cu legături directe către Amazon care prezintă produse conexe.
Deci, dacă recomandă o hrană nutritivă pentru câini, atunci ar trebui să furnizeze legături care să îi îndrume pe vizitatori către Amazon să cunoască mai multe produse alimentare nutritive. Rețineți că linkurile afiliate care sunt descrise în articol ar trebui să aibă relevanță pentru produsele Amazon.
Este evident că vizitatorii care sunt interesați de nișă vor vizita site-ul dvs. web. După ce conduceți vizitatorii de pe site-ul dvs. către Amazon, el va găsi câteva produse interesante pe Amazon pentru aceeași nișă.
Cu o gamă largă de produse, el poate cumpăra câteva produse bune pentru care puteți face bani sub formă de comision.

Cati bani puteti face cu programul de asociati Amazon?

Acum, următoarea întrebare evidentă care va veni în minte este să știți capacitatea dvs. de a câștiga cu programul asociat Amazon .
Este posibil să preziceți capacitatea de câștig, deoarece depinde de următorii parametri:
  1. Prețul articolului. Mai mare este costul articolului vândut, mai mare va fi comisionul tău
  2. Numărul de articole pe care le vindeți pe Amazon în trimestrul respectiv. Aceasta înseamnă că, odată ce ajungi la un anumit nivel de performanță, Amazon vă va acorda dreptul la un program de stimulare în cazul în care procentajul sau comisionul vor crește.
  3. Calitatea și cantitatea clienților potențiali care vizitează site-ul / blogul dvs. și din care câți dintre ei respectă linkurile afiliate la Amazon.com.
  4. Odată ce conduceți potențialii clienți la Amazon, posibilitățile lor de a cumpăra efectiv ceva de la Amazon, cunoscut sub numele de rata de conversie.
Rețineți termenii și condițiile acordului de afiliere Amazon.com, conform căruia clientul pe care îl recomandați trebuie să cumpere produsul în 24 de ore pentru a obține un credit de achiziție. Deci, dacă vă referiți la cineva, dar el / ea durează două zile pentru a cumpăra efectiv produsul, atunci nu veți primi comision pentru asta.