ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Cum câștiga oameni bani de pe YouTube?

Veniturile din publicitate. Atunci când există un anunț pe o pagină de vizionare video, creatorul videoclipului împărtășește veniturile din acel anunț cu YouTube. YouTubers nu au voie să discute ratele de anunțuri, dar este, în general, recunoscut ca fiind între 1 $ pe 1000 de puncte de vedere, până la câțiva dolari la 1.000 de puncte de vedere. 


Cum câștiga oameni bani de pe YouTube?
Cum câștiga oameni bani de pe YouTube?

Mulți YouTubers face și conținutul sponsorizat sau de marcă, în care au în comun sau de a discuta despre un produs pentru o taxă. 


Acest lucru poate fi foarte profitabil, dar există, de asemenea, riscul de opacizare relația autentică cu publicul. 2. Merchandising. 
Mulți creatori YouTube vinde tricouri sau cani oferind logo-uri sau glume interior. 

Sunt companii concepute pentru creatorii de nișă care doresc să facă pentru publicul lor Merch (I co-una proprie, nu uita să fi minunat).

Pentru unele YouTubers, acest lucru poate fi o sursă de venit mai mare decât cea a anunțurilor (este pentru mine și fratele meu), dar pentru cele mai multe este o afacere relativ mică.

Produse auxiliare. Mulți YouTubers sunt capabili de a utiliza segmentele de public existente ca energie de activare pentru alte proiecte - de la excursii la muzică la linii de machiaj pentru cărți. 

Deoarece multe dintre aceste proiecte au stabilit mai bune modele de afaceri (cum ar fi, în general, oamenii se așteaptă să plătească pentru cărți), acest lucru poate fi, de asemenea, o afacere mare. 

Este puțin probabil ca romanul meu vina în stelele noastre ar fi fost atât de succes fără energia de activare furnizat de telespectatori de videoclipuri noastre. 4. Comisioane de subscriere. 


Acesta este un model de afaceri în curs de dezvoltare, dar cred că unul foarte promițător. Platforme de subscripție voluntare, cum ar fi Patreon: Suport creatorii vă place permit utilizatorilor să sprijine creatorii pe care le iubesc în mod direct. Acest lucru scade influența agenților de publicitate și face creatorii răspund direct în publicul lor. 

Ea are, cu toate acestea, solicita ca un procent din utilizatorii aleg să plătească. 

Bănuiesc cele mai multe YouTubers face cele mai multe din banii lor din reclame, dar cred că publicitatea este, probabil, în scădere-procent înțelept ca sursă de venituri, care cred că este cea mai mare parte o veste bună.

Cred că publicitatea este o parte importantă a finanțării experiențelor noastre on-line, dar în cele din urmă mi-ar argumenta Internetul este cea mai sanatoasa atunci când servesc nevoilor utilizatorilor săi umane, mai degrabă decât nevoile sponsorilor corporative.