ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

7 sfaturi Google AdSense cu rezultate excelente

Google AdSense este una dintre cele mai simple moduri de a face bani online. 
Când creați un site într-o nișă bună, puteți să adăugați Google AdSense la paginile pentru un venit mic plus. 
7 sfaturi Google AdSense cu rezultate excelente

Din moment ce lucrați într-o nișă, Google AdSense va cutreiera conținutul dvs. și vă va oferi anunțuri care sunt specifice pentru cuvintele cheie. 
Acest lucru este mare pentru a avea anunțuri pe site-ul dvs., care sunt constante actualizate fără întreținere. 
Dacă sunteți gata pentru a începe a face un pic incomefrom plus site-ul dvs., există câteva lucruri pe care trebuie să le știi. 
AdSense poate fi extrem de puternic atunci când sunt implementate corect.
Iată câteva sfaturi Adsense ușor pe care le va da rezultate foarte bune. 1. O mai bună utilizare Cuvinte cheie cuvinte cheie eficiente sunt pâinea și untul din câștigurile Google Adsense. 

Dacă utilizați cuvinte cheie foarte competitive, nu ai de gând să rang la fel de bine ca și în cazul în care ați fost utilizați cuvinte cheie competitive mai mici. 

Cuvântul cheie Planificatorul Google AdWords este un instrument excelent pentru a găsi cuvinte cheie scăzut de concurență pentru articole și postări de blog. 2. au o densitate corectă a cuvintelor cheie Verificați densitatea de cuvinte cheie înainte de a posta un articol pe site-ul sau pe blog-ul. densitate de cuvinte cheie va determina relevanța pentru nișă dvs. și va îmbunătăți trafficin motoarele de căutare. 

Este destul de mult o dată că, atunci când aveți mai mult trafic vei obține mai multe clicuri. Cu toate acestea, densitatea de cuvinte cheie este, de asemenea, va determina tipurile de publicitate este postat pe site-ul tau. Nu este nimic mai rău decât a avea un site de nișă pentru șovăielnic și având un anunț AdSense, care are de a face cu crema de corp. 

Utilizați un instrument de densitate de cuvinte cheie astfel încât postarea dvs. nu este marcat ca spam. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, în chiar că aveți nevoie pentru a stimula densitatea.
3. Publicarea conținut nou Scrierea în mod regulat conținut nou în fiecare zi, nu este o revelație mare, dar este dovedit de a genera trafic pentru site-ul dumneavoastră. Asigurați-vă că utilizați cele mai bune cuvinte cheie și cea mai bună densitate de cuvinte cheie în mesajele dumneavoastră. Încercați să publicați o nouă pagină pe site-ul în fiecare zi. Când publicați o nouă pagină pe care cresc șansele ca cineva va face clic pe anunțurile.

4. alege cele mai bune formate Google Adsense vine într-o mulțime de formate diferite. Atunci când alegeți formatul pentru blog-ul sau site-ul, pe care doriți să utilizați bannere pentru partea de sus a site-ului și pătratele pentru părțile laterale. În opinia mea, cele mai bune formate sunt 336 × 280 anunțuri dreptunghi mare, 160 × 600 anunțuri zgârie-nori și 300 × 250 anunțuri dreptunghi mediu. 5. Color Coordonează Anunțuri Când utilizați Google AdSense cu site-ul dvs., doriți să vă asigurați că anunțurile arata ca acestea sunt parte a site-ului. Oamenii sunt mult mai probabil să faceți clic pe ceva care nu arata ca un anunț. Vrei să-l arate ca ei fac clic pe un link care le va duce la o altă pagină de pe site. 

Asigurați-vă că culorile de frontieră, culorile de fundal, culorile de linkuri și culorile de text se potrivesc toate site. Puteți face acest lucru prin panoul de control. Puteți roti chiar și paletele de culori pentru a face a crea o varietate de culori, atunci când cineva vizitează site-ul. 6. Poziționarea anunțurilor bine poziția pe care anunțurile sunt în curs este foarte important pentru a obține clicuri. Când cineva vine la site-ul dvs., le scanează titlurile pentru a vedea dacă informațiile sunt relevante pentru căutarea lor. 

Folosind link-urile ca linkuri de navigare în jurul site-ul dvs. este unul dintre cele mai bune metode de poziționare. Pune link-urile dvs. la partea de sus și de jos a paginilor de conținut în loc de pe partea. Amintiți-vă că doriți ca link-urile să arate ca ei sunt parte a site-ului. Când le poziționați între partea de sus și de jos a paginilor de conținut sunt mult mai probabil pentru a obține clicuri. 7. Nu utilizați prea multe anunțuri Puteți merge peste bord cu anunțurile. 

Având prea mult de publicitate pe site-ul dvs. va lăsa cititorul intrebi ce au nevoie să faceți clic pentru informații. Acest lucru se poate uita, de asemenea, cum ar fi spam-ul, ceva ce nu vrei să faci. Cititorii sunt oameni și ei nu doresc un site web care este făcut special pentru Google AdSense. Ei sunt acolo pentru conținutul dvs., astfel asigurați-vă că conținutul vine înainte de anunțuri. Două până la trei anunțuri pe site-ul dvs. este cel mai bun pentru a avea suma.

Cum Pentru a începe un blog și pentru a evita cele mai mari greșeli Aproape toate noile Bloggerii face Pornind de un blog poate simti intimidant, chiar frustrant ... Este foarte frustrant atunci când 9 din 10 „Cum Pentru a începe un blog“ articole de pe internet nu sunt nimic mai mult decât afiliat marketing încearcă să vă vândă web școală veche hosting ca BlueHost și HostGator.Those articole vă arată cum să vă înscrieți pentru web hosting, dar oferă ajutor zero, atunci când vine vorba de fapt, vă învață cum să înceapă un blog de succes.