ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

4 aplicații utile pentru detectarea fraudelor Apelant ID-ul de telefon, căutare Lista neagră

5 aplicații utile pentru detectarea fraudelor
5 aplicații utile pentru detectarea fraudelor
Pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de apelurile enervante, este suficient să instalați o dată blocarea apelurilor pentru Android Truecaller. Aplicația detectează apelurile primite și le blochează, chiar dacă numărul de intrare al abonatului nu este în agenda telefonică.

Iar Nr unu ales de noi este preferential noi am ales Android Truecaller.

Interesant este faptul că Truecaller utilizează propria sa bază de date pentru a determina numărul necunoscut, care este în continuă creștere. Un bonus plăcut pentru utilizator va fi posibilitatea de a afla când abonații doriți sunt disponibili pentru conversație.,Informații despre apelant,Blocați intrările nedorite,Camere extinse
Puteți descărca blocantul în magazinul Google Play prin intermediul acestui link
                  NR2

Cine a sunat?
Cine a sunat?
Who calls?
Foarte puternic utilitate gratuită pentru a crea o listă neagră a apelurilor primite. În plus, de blocare a face apel pentru Android «Cine a numit“ poate lucra cu SMS-uri si are propria baza de date de spam, care este în creștere în mod regulat din cauza comunități active: colectoare, bănci, companii de asigurare și anunțuri invazive - toate autorii de spam comune Rusia, adunate într-un singur loc .
Cine a sunat?" Ține cont de experiența a sute de mii de utilizatori și vă permite să blocați majoritatea apelurilor și SMS-urilor nedorite.
Puteți descărca cine a sunat?în magazinul Google Play prin intermediul acestui link
                     NR3
ID-ul apelantului și blocare
Caller ID and lock
Caller ID and lock
Spre deosebire de multe alte aplicații similare de pe Google Play, acest blocator de apeluri pentru Android poate funcționa nu numai cu liste negre de apeluri primite și de mesaje SMS, ci și cu recunoașterea abonaților nedoriți în rețelele sociale și mesageria instantanee.
In plus, baza de date spam colectată "ID-ul apelantului și blocarea" nu se limitează la teritoriul Rusiei și, prin urmare, vă va fi utilă în întreaga lume. O interfață ușor de utilizat și ușurința de utilizare adaugă doar la apelul acestui utilitar.

Puteți descărca cine a sunat?în magazinul Google Play prin intermediul acestui link

Lista neagră NR4 BlackList
BlackList Mobile
Dacă nu doriți să vă deplasați printr-o interfață complexă și să înțelegeți numeroasele opțiuni, atunci blocarea telefonului Android pentru "Black List" vă convine perfect. Aplicația este foarte ușoară și efectuează numai două funcții: blocarea apelurilor nedorite și a SMS-urilor.

Utilizatorul creează el însuși filtrul de spam. Farmecul "listei negre" este, de asemenea, că funcționează pe cele mai multe smartphone-uri și aproape că nu consumă resurse de memorie și procesoare.

Puteți descărca BlackList Mobile în magazinul Google Play prin intermediul acestui link