ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Volkswagen palmuit cu noua penalizare $ 3 miliarde de peste scandalul emisiilor diesel

Motivul este o creștere a dispozițiilor referitoare la programul de răscumpărare / consolidare pentru vehiculele TDI 2.0l, care face parte din așezările din America de Nord, care se dovedește a fi mult mai complexe punct de vedere tehnic și consumatoare de timp“, a declarat compania intr-un declaraţie de vineri. 
 penalizare $ 3 miliarde
Volkswagen penalizare $ 3 miliarde

Grupul a rechemat aproximativ 11 milioane de vehicule la nivel mondial, deoarece a recunoscut în urmă cu doi ani a înșelat testele de emisii din Statele Unite. Acțiuni în cadrul companiei au scăzut cu 1,27 la sută la știri.

Dimensiunea dispoziției este surprinzător de mare, având în vedere numărul de mașini implicate nu este foarte mare“, a declarat Juergen Pieper, un analist cu sediul la Frankfurt cu Bankhaus Metzler, citat de Bloomberg. „Aceasta arată VW rămâne o oarecare distanță de la venirea
Pedeapsa VW este cea mai mare amendă penală negociat vreodată de guvernul Statelor Unite pentru orice producător de autoturisme, mai mult decât amenzile aplicate în ultimii ani împotriva Toyota, General Motors și japoneză furnizor airbag Takata. 

Miercuri, procurorii germani au declarat că au arestat un al doilea angajat al constructorului de lux Audi, care face parte din VW, și este, de asemenea, implicat în emisiile sale de înșelăciune scandal.
Mass-media germană susțin persoana este Wolfgang Hatz, care a demisionat din postul său de la bord de management al Porsche anul trecut, după ce a fost suspendat peste ancheta „dieselgate“. De asemenea, el a lucrat ca șef de dezvoltare a motorului la Audi 2001-2007.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu