ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

diferența dintre traficul direct și organic

Traficul direct, de obicei, se referă la traficul de la surse cum ar fi marcajele, favorite, istoricul browser-ul salvat, sau iterație URL direct în browser.
trafic organic, în general, se referă la traficul de la motoarele de căutare care este de natura non plătit.
diferența dintre traficul direct și organic
diferența dintre traficul direct și organic

Cu toate acestea utilizate în linii mari s-ar putea referi la orice tip de trafic care vine de natură non plătit, care nu include trafic direct.

Cu în general, că traficul din organic se referă la traficul care vine de la un motor de căutare de plasare plătite sau anunțuri. 
Cu toate acestea utilizate în linii mari s-ar putea referi la orice tip de trafic care vine dintr-o natură plătită. 
Acesta este modul în care am vizualizat întotdeauna și folosit termenii, și, desigur, aș putea fi greșit. Sper că vă ajută
„Informațiile din acest raport vă permite să vedeți care dintre adresele dvs.
 URL sunt cele mai populare destinații pentru traficul direct: care URL-uri oamenii pot aminti cu ușurință (de exemplu, google.com,), care adrese apar cel mai des în completarea automată, sau care a dvs. paginile sunt cel mai des marcate. dacă știți ce pagini accesează vizitatorii vă oferă direct posibilitatea de a concepe acele pagini, astfel încât acestea se adresează cu precizie și rapid nevoile vizitatorilor. de exemplu, dacă vindeți îmbrăcăminte și noua pagină-sosiri este o destinație populară, vă doriți să fie sigur conținutul este întotdeauna în stare proaspătă, și doriți să ofere un acces ușor la întregul departament reprezentat de fiecare element nou.

Cine vrea să vadă aceleași articole, săptămână după săptămână pe o pagină care ar trebui să reprezinte marginea de taiere a dvs. inventar? şi dacă ești cu o nouă haină de ploaie sau costum de baie, pe care doriți să permiteți vizitatorilor să acceseze vedea cu ușurință întreaga linie de haine de ploaie sau de costume de baie.“ Apoi, se combină acest lucru cu sursa de sesizare, iar acum aveți mai multe informații despre cine este „vorbește“ despre tine și care dintre strats dvs. non anunțuri motor de căutare sunt de lucru. Organic (din nou de la Google) „Aceste informații se referă și la trafic organic de căutare și a plătit rapoarte de trafic de căutare. Căutarea plătită include traficul AdWords, precum și traficul plătit din alte motoare de căutare.

Acest raport vă permite să vedeți o detaliere organic comparativ cu căutarea plătită trafic (Tip de trafic), împreună cu motoarele de căutare, cuvinte cheie și campanii (Sursă) care trimit trafic. în timp ce căutarea organică poate conduce de multe ori mai mult trafic pentru site-ul dvs. decât căutarea plătită, puteți utiliza acest raport pentru a vedea calitatea traficul obținut prin fiecare metodă. de exemplu, dacă vă uitați statisticile de utilizare atSite, puteți vedea că căutare organică este de 20 până la 30 de ori mai mare decât numărul de vizitatori, dar acei vizitatori vizualizează doar jumătate ca număr de pagini și au de doua ori rata de respingere. şi când te uiți la statisticile de comerț electronic, este posibil să vedeți că vizitatorii din căutarea plătită au o rată mult mai mare de tranzacții, împreună cu o valoare medie per tranzacție, și o valoare mai mare de dolari pentru fiecare vizită.

 Dacă observați că vi dvs. sitors care sosesc prin căutarea plătită reprezintă un client valoare semnificativ mai mare, care poate fi un argument pentru a investi mai mult în căutarea plătită. Puteți testa contribuția căutării plătite la nivelul și tipul de trafic pe care îl doriți, culegând date din perioade când difuzați anunțuri de căutare plătită și comparându-le cu datele din perioade când nu difuzați acele anunțuri. De asemenea, puteți experimenta cu transformarea cuvinte cheie AdWords on și off pentru a vedea dacă există o schimbare care rezultă în trafic. Uită-te la diferite motoare de căutare (surse) care generează trafic către site-ul dvs. pentru a determina în cazul în care doriți să investească resursele.

 De exemplu, dacă primiți un număr impresionant de vizitatori și venituri dintr-un anumit motor de căutare, care este o sursă evidentă de trafic profitabil și o zonă în care s-ar putea dori să facă investiții suplimentare; dar s-ar putea găsi, de asemenea, un alt motor de căutare, care oferă doar câțiva vizitatori, dar cei care reprezintă o foarte mare Valoare pe vizită. În acest ultim caz, s-ar putea dori să crească cheltuielile în acea zonă pentru a conduce mai mulți vizitatori de valoare mare pe site-ul tau.
 Cunoașterea cuvintelor cheie care vizitatorii site-ul dvs. și care dintre aceste cuvinte cheie generează cele mai multe venituri este una dintre cele mai prețioase informații puteți obține din Google Analytics. 

Fie că vă optimizați site-ul dvs. în jurul valorii de cuvinte cheie sau licitare pe ele pentru anunțurile de căutare plătite, știind care dintre ele să se concentreze asupra face diferenta. Ca și în cazul cuvintelor cheie, cunoașterea care dintre campaniile dvs. sunt cele mai eficiente vă permite să investească mai mult în cele de succes și de a elimina sau reproiectarea celor care nu reușesc să livreze.“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu