ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Cati bani pot face dacă cineva un utilizator YouTube vizionează anunțul completă și, de asemenea, face clic pe link-ul unui anunț pe videoclipul lui?

Cati bani pot face dacă cineva un utilizator YouTube vizionează anunțul completă și, de asemenea, face clic pe link-ul unui anunț pe videoclipul lui?

Cât de multe puncte de vedere este nevoie pentru a face bani pe YouTube? Aceasta este o întrebare comună a întrebat și într-adevăr depinde de cine vă întreb. Este posibil să fi auzit că vei face un dolar pe mia de puncte de vedere sau că este de 1.000 $ pe milioane de vizualizări. 
Unii spun că este de 5 $ pe mia de vizualizări. 

Tipuri de anunțuri Costul pe clic (CPC) CPC-ul este atunci când un agent de publicitate plătește bani bazat pe clicuri. Deci, dacă un anumit cuvânt cheie are un CPC de $ 3 și cineva face clic pe acel anunț, acesta va percepe ca agent de publicitate 3 $.

Aceste anunțuri text pop-up în partea de jos a ecranului în timpul videoclipului și poate apărea și ca un banner pătrat de pe partea dreaptă a canalului. Costul pe vizionare (CPV) CPV este atunci când un agent de publicitate plătește bani în funcție de punctele de vedere. 

Un punct de vedere pentru agentul de publicitate înseamnă cineva urmărește un anunț pentru cel puțin 30 de secunde sau jumătate a anunțului; oricare dintre acestea survine mai întâi. Această persoană ar putea clic pe acel anunț de 50 de ori, dar tot nu ar percepe agentul de publicitate mai mult, deoarece ei nu plătesc pentru un clic, ei plătesc pentru vizualizarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu