ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Care este diferența în sistemul de licitare de anunțuri Google versus Facebook?

Mecanismul de licitație este diferit: Facebook foloseste VCG, Google utilizează GSP. Facebook licitație este stimulent compatibil, licitarea sincer este strategia domina. Sub GSP, agenții de publicitate trebuie stimulați să reducă oferta.
sistemul de licitare de anunțuri Google versus Facebook
sistemul de licitare de anunțuri Google versus Facebook

Venitul este echivalent la echilibrele atât de licitație, dar GSP randamentele venituri mai mari în cazul în care agentul de publicitate suma licitată la fel în ambele licitație (nu schimbă strategia). După cum Aaron Stein, a subliniat, Google oferă multe opțiuni, inclusiv opțiunea de a repartiza afișările în mod uniform pe toate anunțurile; Facebook va face anunțuri de-Dupe același cont înainte de licitație (pentru a se evita concurența auto) prin alegerea câștigătorului randomizare mici.

 Este destul de ușor de a adăuga că, deși opțiunea (o oră de lucru backend, munca de odihnă este de a le expune la UI).

Pacing algoritm (manipulare constrângerea bugetară) este de asemenea diferit. Google oferă câteva opțiuni diferite, cel implicit ar putea genera mai multe venituri pentru Google, dar generează o valoare mai mică totală. O diferență de nivel înalt este că Facebook anunțuri sistem se concentreze mai mult asupra eficienței (bunăstarea totală), mai degrabă decât veniturile proprii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu