ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Atac aerian Moscova!! Vladimir Putin pune la pamint 850 jihadists si 11 tancuri in Siria

Forțele a ucis aproximativ 850 de militanți și a distrus 11 tancuri și alte active, Statul Major General Rusia a raportat. Ofensiva a fost lansată de grupul militant anterior numit Frontul Al-Nusra și aliații săi marți dimineața, o declarație din Statul Major General a spus.
Atac aerian Moscova
Atac aerian Moscova

Jihadiștii au atacat pozițiile forțelor guvernamentale staționate la nord și nord-est de orașul Hama. Pozițiile fac parte dintr-o zonă de-escaladarea desemnate, care acoperă Idlib Guvernoratul, The powerbase unui număr de grupuri armate anti-guvernamentale din Siria, a declarat că armata rusă. Raportul SUA a acuzat serviciile de securitate de instigare la ofensivă, care, declarația a spus, este menit să deraieze funcționarea cu succes a forțelor Damasc la est de Deir ez-Zor.

 Statul Major rus a declarat că militanții au încercat să captureze o unitate a poliției militare rusești, care au un mandat pentru a monitoriza încetarea focului în zona de-escaladarea Idlib. Unitatea a fost forțat să lupte împotriva inamicului o prezență mai mare timp de câteva ore, dar au prevalat datorită sprijinului unei miliții locale.


 Comandamentul rus din Siria a ordonat o operațiune pentru a respinge asalt militanților, inclusiv atacuri aeriene și o ofensivă la sol efectuate de poliția militară și forțele de operații speciale, generalul Serghei Rudskoy, purtătorul de cuvânt al Statului Major General rus, a adăugat în declarație. Unitatea rusă a fost salvat cu succes.

 Trei militari din forțele de operații speciale au fost rănite, dar forțele rusești nu au suferit decese, a spus Rudskoy. Statul Major General a declarat că ofensiva jihadist a fost oprită. Pierderile estimate militanților se numără aproximativ 850 de luptători, 11 tancuri, trei vehicule de lupta a infanteriei, 46 camionetele armate, cinci mortiere, 20 de camioane și 38 de puncte cargobot de aprovizionare muniție.
Declarația spune că forțele guvernamentale siriene sprijinite de avioane de luptă rusești au lansat o contraofensiva și recucerit teritoriile confiscate anterior de către jihadiștilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu