ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Ungaria se aliaza cu Rusia Vladimir Putin va efectua o vizită în Ungaria

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va efectua o vizită oficială în Ungaria la invitaţia prim-ministrului maghiar Viktor Orban, urmând să primească şi un titlu onorific din partea Universităţii din Debrecen, relatează site-ul agenţiei Tass, citat de Mediafax.
Ungaria se aliaza cu Rusia
Ungaria se aliaza cu Rusia

Vizita preşedintelui rus la Budapesta va începe la 28 august, Putin fiind invitat de Viktor Orban să participe la ceremoniile de deschidere ale Campionatului Mondial de Judo.

”De asemenea, este planificată o întâlnire de lucru între Putin şi Orban”, a precizat joi Biroul de Presă de la Kremlin.

Preşedintele Federaţiei de Judo din Ungaria, Laszlo Toth, a declarat că Vladimir Putin a primit o invitaţie şi din partea Federaţiei Internaţionale de Judo, din moment ce Putin este preşedinte de onoare al acestui for.

În acelaşi timp, Universitatea din Debrecen a anunţat că îi va acorda preşedintelui rus titlul Civis Honoris Causa, ca o recunoaştere a rolului important pe care Rusia l-a jucat în modernizarea centralei nucleare din Paks. Această universitate va pregăti specialişti ce vor lucra în cadrul centralei nucleare din Paks, un proiect comun al Moscovei şi al Ungariei. Ceremonia de conferire a titlului Civis Honoris Causa va avea loc în clădirea Parlamentului din Budapesta.
Adsense Anunturi web de calitate clik oferte Multumim!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu