ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

UN NOU DROG SINTETIC îi face pe BRITANICI să se comporte ca niște ZOMBI

Cel mai nou drog sintetic de pe piața neagră din Occident face ravagii printre tineri. Aceștia după ce consumă ”Black Mamba” își pierd conștiința și se comportă precum niște zoombie.
NOU DROG SINTETIC

Un rapper din centrul orașului britanic Derby a oferit niște imagini terifiante trecătorilor după ce a filmat un tânăr care  consumat celebrul drog sintetic ”Black Mamba”. Acesta s-a rostogolit pe ciment și a scos sunete ciudate, în urma unor halucinații terifiante, scrie the sun.uk. Rapperul Jess L  a spus că tânărul s-a aflat într-o starea asemănătoare cu cea a unui zombi după ce a fumat drogul sintetic combinat cu  cannabis.

”Efectul este foarte înfricoșător. Arăta ca și cum ar  muri. Se pare că se luptă cu ceva imaginar și cum ar fi posedat de diavol. Mulți oameni se uitau și erau doar șocați. Nu știam ce să facem. Toată lumea era îngrijorată”, a declarat un martor la incidentul din centrul orașului Derby.
La rândul său, rapperul Jess L a declarat  că utilizarea lui Black Mamba este în creștere în Derby și spune că un grup de aproximativ 10 persoane este văzut în mod regulat luându-l în centrul orașului. El a spus că atacul pe care l-a filmat a durat aproximativ 10 minute și a descris comportamentul omului drept ”neregulat”. publicitate clik oferte!! Multumim!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu