ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Un medic de la Giulesti a fost tarat de politisti pe trotuar, dupa ce i-a injurat

Medicul Ciprian Cristescu
Medicul Ciprian Cristescu
Un medic de la Maternitatea Giulesti, care se afla pe scaunul din dreapta al masinii conduse de sotia lui, a ajuns sa fie tarat de politisti pe trotuar pana la masina Politiei Rutiere pentru ca, in stare de ebrietate fiind, a refuzat sa se legitimeze si a proferat injurii la adresa oamenilor legii.

Medicul Ciprian Cristescu, seful Sectiei obstetrica - ginecologie I de la Maternitatea Giulesti, se intorcea cu sotia de la aniversarea zilei lui de nastere.
Masina a fost oprita in cadrul unui control de rutina. Intr-o prima filmare se vede cum soferita este de acord sa isi testeze alcoolemia (si chiar a testat-o intr-un final, aceasta fiind zero), dar scandalul s-a declansat dupa ce medicul a refuzat sa se legitimeze si a cerut insistent politistilor sa se legitimeze ei mai intai. In ciuda faptului ca sotia medicului incearca sa tempereze situatia, aceasta degenereaza dupa ce medicul incepe sa adreseze insulte politistilor si pare ca ia telefonul unuia dintre ei.Adsense Anunturi web de calitate clik oferte!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu