ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Criminali Americani pun Romania sub Propaganda sau alerta!! de gradu 0 cu Rusia

Propaganda
Propaganda/ALERTA

Se pare ca romania a intrat in alerta maxima dupa ce un judet din transilvania testeaza cu alarme populatia !!
ovishow google ads
se pare ca sa ajuns iara-si la razboi Bistrita nasaud intra in teste de alarma pentr-u dezastre,si lovituri aeriene
se pare ca dragul nostru presedinte Iohanis ne baga incet incet in Razboi cu rusi dupa ce bombardierele rusesti,de exercitiu au fost intoarse inapoi, dar si avionul cu
vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost întors din România.

Urmatoare teste au efect!! dupa survolarea a mai multor avioane care deranjeaza populatia zburind la altitudini mici ore intregi apoi vine sunetele de alerta care se instaleaza in orase,semnificind un exercitiu de (fugi in casa ca cad bombe),sau (nu iesi din casa se bombardeaza),de asa ceva romania nu are nevoie.

Poi americani dragi romanii nu a fost tara sa no lase saraca sau bombardata au intrat in siria au facut prapad,au intrat in ucraina au facut dezastru,au intrat in irak au luat bunurile si petrolu au detasat trupe in libia au ucis mi de oameni nevinovati.
Acum profita de alianta si inarmeaza o tara inpotriva celei mai mari puteri Rusia ,cel putin rusi nu ne-au deranjat si am facut afaceri cu ei acum rupem legatura si ne aliem cu vulpea ,America care furnizeaza armament cum a facut cu toate statele a furnizat armament in siria si combatantilor pro/non Clasificat !!.
Adsense Anunturi web de calitate

Americani dau cu o mina iau cu 10 si te duc si la moarte rapid !! sau te lasa fara tara sub alta dominatie dominatia lor!!!. Nato este de partea americanilor da multe tari din alianta nato stau ascunse sub alianta ruseasca Clasificat!!.
Romania este 100% PRADA RUSEASCA VET VEDEA EXERCITIU A INCEPUT!!

ALARMĂ LA DEZASTRE - 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauza de 10 secunde între ele. Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune din 5 sunete a 8 secunde fiecare, cu pauza de 5 secunde între ele.PREALARMĂ AERIANĂ - 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauza de 12 secunde între ele. Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune din 3 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauza de 6 secunde între ele.ALARMĂ AERIANĂ - 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauza de 4 secunde între ele. Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune din 15 sunete a 2 secunde fiecare, cu pauza de 2 secunde între ele


ÎNCETAREA ALARMEI - Un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute. Pentru sirenele cu aer comprimat semnalul se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 1 minut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu