ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Atac in marile puteri (Rusia lovita de Isis)

Un bărbat a înjunghiat, sâmbătă, opt persoane în oraşul rusesc Surgut, iar atacatorul ar putea suferi de probleme psihice, an anunţat anchetatorii, relatează site-ul agenţiei Tass.
Atac in marile puteri (Rusia lovita de Isis)
Atac in marile puteri (Rusia lovita de Isis)

Publicitate ads clik oferte Multumim!! Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat, sâmbătă, atacul prin înjunghiere din oraşul rusesc Surgut, în urma căruia opt persoane au fost rănite, relatează site-ul agenţiei Reuters.
Informaţia a fost oferită de către agenţia de propagandă a Stat Islamic, Amaq. În schimb, autorităţile ruse au precizat că, din informaţiile preliminare, ar fi vorba despre tentativă de omor pe fondul unor probleme psihice.

Potrivit raportului poliţiei, "un bărbat neidentificat a fugit înarmat cu un cuţit pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a înjunghiat trecători, rănind opt persoane".
Atacatorul a fost ucis de către forţele de securitate, iar răniţii au fost transportaţi la spital, unii fiind în stare gravă.

Circumstanţele acestui incident nu au fost stabilite cu exactitate, dar din informaţiile preliminare ar fi vorba despre tentativă de omor pe fondul unor probleme psihice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu