ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Arestat după ce a adus din Amsterdam 250 de pastile de extasy

Procurorii DIICOT  Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventive, a inculpatului Cherteş Ciprian Alin, pentru săvârşirea infracţiunilor  de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.(informeaza ovishow intr-un comunicat de presa online diicot,romania crime oraganizate destructurate.
pastile de extasy
pastile de extasy

„Prin actul de sesizare s-a reţinut că în cursul lunii aprilie 2017, inculpatul Cherteş Ciprian Alin  a cumpărat contra sumei de 1.500 euro, din Amsterdam-Olanda, cantitatea de 250 pastile extasy, pe care le-a introdus în ţară prin PTF Borş. Ulterior,  în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mai multe rânduri,  inculpatul a remis o cantitate de circa 224 pastile extasy altor persoane, iar o cantitate de circa 26 pastile extasy a deţinut-o şi a consumat-o pe raza judeţului Bihor, în intervalul aprilie-iunie 2017”, transmite DIICOT.
Publicitate ads clik ads Multumim!!
Totodată, în cauză au mai fost trimişi în judecată şi inculpaţii Puşcău Cosmin Olimpiu şi Casapu Cristian Aurelian, care în intervalul februarie – martie 2017, au traficat la rândul lor  pastile extasy, separat de activitatea infracţională a inculpatului Cherteş.
Dosarul a fost  înaintat spre competentă soluţionare  Tribunalului Bihor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu