ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Aliati Tradatori Rusia si China Dupa amenitarea USA cu Interventi Militare

Primul Lucru sa incerce china si rusia sa opreasca pe kim jong-un !! ,dar se pare ca nici ei nu pot din cauza incapatinari acestuia ,dar rusia asteapta de mult un aliat pentr-u a incepe razboiul ,acum il are ,are de partea lui lumea chineza,dar china ar putea fi afectata de europa rapid si sigur ar fi cu economia la pamint daca europa si sua ar baga sanctiuni!!.
Tradatori Rusia si China
Tradatori Rusia si China

China va avea o poziţie neutră în cazul în care Coreea de Nord va ataca Statele Unite, dar va interveni militar dacă Administraţia Donald Trump şi Coreea de Sud vor lansa operaţiuni pentru a înlătura regimul Kim Jong-Un, avertizează cotidianul de stat Global Times.

China trebuie să afirme clar că în cazul în care Coreea de Nord lansează rachete care ameninţă Statele Unite, iar Statele Unite ripostează, China va fi neutră", a transmis publicaţia Global Times, afiliată Administraţiei comuniste de la Beijing.  
Publicitate ads CLIK oferte Multumim!!

Dar, dacă Statele Unite şi Coreea de Sud lansează operaţiuni militare pentru a încerca să înlăture Administraţia nord-coreeană şi să modifice configuraţia politică în Peninsula Coreea, China va interveni pentru a împiedica acest lucru", precizează publicaţia oficială. 

Rusia şi China au elaborat un proiect pentru atenuarea crizei între Statele Unite şi Coreea de Nord, anunţă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de cotidianul Le Figaro.

Planul prevede suspendarea testelor balistice efectuate de Coreea de Nord şi oprirea exerciţiilor militare americano-sud-coreene.  "Riscurile sunt foarte mari, mai ales ţinând cont de retorica agresivă. Există riscuri privind folosirea forţei. Suntem preocupaţi", a declarat Serghei Lavrov.  
Adsense Anunturi web de calitate clik oferte Multumim!!

În acest context, ar fi un gest foarte inteligent să ne îndepărtăm de această retorică periculoasă", a subliniat şeful diplomaţiei ruse.
Dar china si-a dat examenu si lumea stie ca sunt asasini celor 7 agenti se securitate informatica cia deci nu aveau cum sa fie prieteni buni cu sua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu