ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

telefon maker de lux Vertu se prăbușește

O companie britanica, care a făcut smartphone-uri care costa mii de lire sterline vor fi lichidate după un plan pentru a salva aceasta a eșuat.
Vertu a fost cunoscut pentru high-end, telefoane sale cu bijuterie incrustata,recent, se confruntat cu dificultăți financiare.
telefon de lux Vertu
telefon de lux Vertu


lichidarea companiei va duce la pierderea de aproape 200 de locuri de muncă.
Un analist de tehnologie a declarat Vertu s-ar fi confruntat cu o concurență din partea companiilor care oferă pentru a personaliza alte smartphone-uri cu materiale prețioase.
Vertu telefoane transporta etichete de preț considerabile - gama Signature pornește de la £ 11,100, și un model oferind 18 carate aur roșu costă £ 39,100.


Adsense Sponsor Stiri clik mai multe oferte Romania!! Multumim
Contactat de BBC, un purtator de cuvant extern pentru firma a spus: „Ei bine, este în lichidare În luna martie, compania a fost vândută de către fostul său proprietar chinez a Hakan Uzan, un exil turc la Paris.
Vertu a fost fondat de Nokia în 1998, dar a fost vândută în 2012, iar în anul următor Vertu trecut de la folosirea sistemului de operare Symbian Nokia pe dispozitivele sale de la Google Android.