ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Statele Unite ale Americii vor avea limitate la spionaj în favoarea cetățenilor UE

Un nou acord privind schimbul de informații vor fi de acord, potrivit căruia Statele Unite vor avea restricții cu privire la utilizarea informațiilor despre cetățeni europeni, care sunt colectate în cantități mari. 
spionaj
spionaj cibernetic

O explicație clară a ceea ce informații pot fi utilizate - pentru a preveni utilizarea de „necontrolat“ și „arbitrară“ - a fost cheia pentru noul acord Shield configurații de confidențialitate, care va permite companiilor să transfere cu ușurință datele cu caracter personal în Statele Unite ale Americii.
Publicitate ads CLIK OFERTE
Confidențialitate a devenit un punct dureros între UE și Statele Unite , după dezvăluirile Edvarda Snoudena , un fost tehnician al CIA și Agenția de Securitate Națională SUA (ANS) , în 2013 , cu privire la practica de supraveghere în masă a guvernului SUA.

Ca urmare, Curtea Supremă de Justiție a UE a introdus în ultimul an, documentul de confidențialitate Shield, prima configurație este setat mii de companii într - o stare de incertitudine juridică. Pentru a face față la Washington a decis să creeze o nouă unitate de la Departamentul de Stat pentru a face plângeri și cereri către agențiile UE de protecție a datelor.

Mecanismul de soluționare a litigiilor va fi , de asemenea , dezvoltate și plângeri comune și revizuirea anuală a acordului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu