ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Revizuirea Samsung Galaxy J3, J5 și J7 (2017). Care sunt acestea - sau viitorul bestseller-uri?

Revizuirea Samsung Galaxy J3, J5 și J7 (2017). Care sunt acestea - sau viitorul bestseller-uri?
Revizuirea Samsung Galaxy J3, J5 și J7 (2017). Care sunt acestea - sau viitorul bestseller-uri?
Smartphone-urile, diferă în dimensiune și calitate a ecranului - ecranele J3 și J5 cu rezoluție HD, în timp ce J7 - are Full HD. Dimensiuni: 5.0, 5.2 și 5.5 inch, respectiv. Tehnologie, - SuperAMOLED. Aceasta este exact ceea ce este inaccesibil pentru alte smartphone-uri mid-range. cu toate,
J5?,informeaza www.ovishow.net.comunicat high tech
Bateria Galaxy J5 - deja 3000 mAh, și autonomie crescută, respectiv, de la un singur obiect gadget încărcare oferă 13 ore de video, de șase ore, cu unele jocuri. Printre concurenți buget Samsung gadgeturi - liderul de necontestat pe timpul de lucru. rol important în acest joc și ecranul SuperAMOLED.
J3?
Capacitatea bateriei 2400 mAh, dar autonomie - hoo! Smartphone poate reda video la fel de mult de zece ore.
Jocurile J3 (2017) nu este atât de bun: stai un pic mai mult de cinci ore de jocuri de noroc continuă. Rezultate - tipic unui procesor slab, dar economic ecran AMOLED. Alimentați dispozitivul în fiecare zi, nu este necesar.mai scrie ovishow

J7?
Smartphone-uri Galaxy seria J (2017) - cele mai accesibile din metal.
Samsung gadget-uri. Și totuși - cu ecrane SuperAMOLED, care concurenții nu au. Dar ele sunt în mod clar supraevaluate.
Autonomie ei au într-adevăr bună, carcasa din metal fericit și un scanner de amprente în modelele mai vechi, dar cu capacitatea de performanță și memorie pentru toate problemele lor.
Pentru o bună performanță nu este suficientă putere de procesare și memorie RAM, și, cel mai probabil, de optimizare. Scoateți Galaxy J5 și J7 bun, dar nu este perfectă, iar la camera de Galaxy J3 sincer slab.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu