ovishow prezinta stiri mondene,stiri pe surse,ovishow prezinta noutati din mediul online 24/24

Oferte cu experiențe captivante la Galaxy S8 și S8+

 experiențe captivante cu Galaxy S8 și S8+
 experiențe captivante cu Galaxy S8 și S8+
Infinity Display stabilește un nou standard pentru experiențe captivante, fără limite. Permite extinderea ecranului fără a fi nevoie de un telefon mai mare. Astfel, imaginea este mai mare în timp ce Galaxy S8 și S8+ se simt confortabil în mână şi sunt ușor de utilizat.
Fie că este vorba de filme sau jocuri, vei fi absorbit în acțiunea de pe ecranul Galaxy S8 și S8+. Nu este doar cel mai mare şi captivant display pentru un dispozitiv de mărimea lui, dar cu ajutorul aspectului 18.5:9 poţi avea întreaga scenă pe ecran.
Derulezi mai puțin, obții mai mult.
 experiențe captivante cu Galaxy S8 și S8+
 experiențe captivante cu Galaxy S8 și S8+


Scrie un mesaj în timp ce vezi un film, sau realizează o listă de cumpărături în timp ce navighezi pe internet. Poți face multitasking în mod eficient datorită ecranului mai mare și poți alege pe ce vrei să te concentrezi schimbând dimensiunea ferestrelor cu ușurință. Iar când îți captează atenția un singur lucru, vei vedea mai mult din articolul respectiv, derulând mai puțin.
Invizibil, dar accesibil.
Pretul unui GalaxyS8 si S8+ ajunge la 2479 in 2017 informeaza reteaua de telecomunicati romana .
Adsense Sponsor Ad Premium

reteaua de telecomunicati romana .
reteaua de telecomunicati romanaInsa la Abonament valoare acestuia scade la Pretul cu abonamentul recomandat
Mobil 25/(25,00 Euro/lună) scrie www.ovishow.net intrun comunicat de presa online High tech mobil

Noile taste de navigare nu sunt diferite de cele fizice cu care ești obișnuit. Doar că acum rămân discrete - până când ai nevoie de ele. Tasta "acasă" este la locul ei obişnuit și funcționează ca de obicei, printr-o simplă apăsare.Preturi S8 Ubdate